Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kesän matkasuunnitelmia: vetoavin sana ja sukutausta

Junalla lentoaseman alle

Kerrankaan En ostanut bussilippuja. Ainakaan pelkästään. Taskussa On muutamatkin lennot.

Perjantaiaamuna Osloon. Ai miksi Oslo? Puolivahingossa, sillä suuntasin Norskin sivuille ihan toisen kaupungin mainoksen perässä. Minulle sopivana viikonloppuna oli sopivanhintaiset lennot tarjolla tuonne, ja mikseipä sekin passaisi. Suvussa on yksi norjalainen meripoika, joten voin nuuskia, tuntuuko ties kuinka monen sukupolven jälkeen kuinka kotoisalta.

Heinäkuuhun osuu myös Sofia, tai tarkemmin sanottuna Kyustendil, Bulgarian kaupunki lähellä Makedonian rajaa. Siellä On kirsikkajuhlat, Ja minuthan saa mihin tahansa, jos älyää sanoa kirsikka tai aprikoosi.

Sain työt siirretyksi toiselle ja rahat kasaan, joten tuonne mennään kuun vaihteessa.

Ja vielä on yksi lippukasa taskussa: Lontoo, pizzaa ja jazzia toiveissa siellä, Ja pikku junapyrähdys kanaalin alta –  kauan vaalimani toive. Joko te huudatte, ettei uskalla? Paluu Tukholmaan, koska lento sattui olemaan edullisempi kuin Helsinkiin.

Helsinki-Vantaa tulee lähiviikkoina tutuksi.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.