Merihevonen purettavana! | #katutaidekeskiviikko

Tämä juna komeilee kävelykadulla Keravalla. Kadun pään tyhjien liikekiinteistöjen purku alkaa lähipäivinä lokakussa 2016, ja kesän mittaan alueelle on tehty #purkutaide-graffiteja. Junasta astujan silmä tarttui tähän.

Tämä juna komeilee kävelykadulla Keravalla. Kadun pään tyhjien liikekiinteistöjen purku alkaa lähipäivinä lokakussa 2016, ja kesän mittaan alueelle on tehty #purkutaide-graffiteja. Junasta astujan silmä tarttui tähän.

Stop over Keravalla… Ok, joko lakkasitte nauramasta? Ettekö? Minäkin mietin, kuka muu mahtaisi saada samanmoisen idean, joten jatkakaa hihitystänne vain aivan vanpaasti.

Vietin blogiaiheiden metsästyspäivää tiistaina, ja kun palaiilin Hyvinkäältä Helsinkiä kohti, hyppäsin hetkeksi junasta Keravalla. Tapasin tutun, joka muistutti, että kävelykatua kannattaa käydä katsomassa: olihan se aikoinaan maan pisin. Kadun toisessa päässä olisi pppurettavia taloja, kuulin, vaan enpä arvannutkaan, että löytäisin myös katutaidetta.

#purkutaide2016 ilmaantui purettavien kiinteistöjen seiniin kesällä 2016. Kiinteistöjä aletaan purkaa lokakuun lpulla.

#purkutaide2016 ilmaantui purettavien kiinteistöjen seiniin kesällä 2016. Kiinteistöjä aletaan purkaa lokakuun lpulla.

Onneksi löysin seinästä tekstin Purkutaide 2016. Sen avulla päädyin verkkosivulle, joka esittelee kohteen. Löydän myös blogin, jossa idea on alun perin heitetty.

Vanhat silmäni suhtautuvat nykyään suopeammin katutaiteeseen, eikä se johdu vain siitä, että olen merihevoshullu. Kerron teille myöhemmin #katutaidekeskiviikko-jutuissa, mitä taustalla on. Blogiartikkelia tuskin ilmaantuu viikoittain, mutta ainakin Instagramissa katutaideaiheisia kuvia näkyy tästä eteenpäin varmaan melko säännöllisesti. Merkitsen ne aihetunnisteella #katutaidekeskiviikko. Ei  tainnut olla vielä käytössä, mutta saa toki omia, jos tahdotte piristää syötettä tämänkaltaisin kuvin viikon puolimaissa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.