Suomen suurin matkablogiyhteisö

Matkalla jossain Suomessa – toukokuu

Tähän aikaan kesänodotusta, kun alkaa jo uskoa sen tulevan, luulen joka vuosi, että kesä on pitkä ja ehtii vaikka mitä. Vaikka ihan hyvin tiedän ajan vilahtavan sitä vauhtia, että kun pari kertaa aivastaa, vuosi on mennyt.

Tammikuussa kirjoittelin ohjelmani sisältävän paljon kotimaata, ja kun luvassa on retkiä nyt toukokuussakin, ajattelin väläyttää pientä kevätkatsausta. Jospa joskus olisin pisteessä, jossa voisin kirjoittaa lähiviikkojen kulkulistaa säännöllisemmin.

Mahtaakohan ohjelmassa olla Fransmannin simpukaperjantai? Kuva keväältä 2014 Kotkan ravintolasta

Mahtaakohan ohjelmassa olla Fransmannin simpukaperjantai? Kuva keväältä 2014 Kotkan ravintolasta

Matkamessujen satoa on, että jo viikon päästä bussi vie Tamperetta kohti, ja sieltä suuntaan Ylöjärvelle sikäläisten matkailuyrittäjien Vihreän Sydämen hoteissa. Luvassa on bussiretkeä, laivamatkaa, ruokaa, maisemia ja ilmeisen kattava yritysesittely. Sekä tietysti pakollinen tietokilpailu. Käyköhän minulla yhtä hyvä tuuri kuin Kotimaan matkailumessujen visassa, josta sain palkinnoksi keskikesällä odottavan kalaruokaretken?

20140328_180249

Ruoka esittänee joltistakin pääosaa myös loppukuusta, jolloin vietän viikonloppua Turussa.

Kotka kun on samalla lailla syrjässä kuin Turkukin, niin että aina on erikseen lähdettävä sen sijaan, että reitin varrelle osuisi, menemme, Serpa ja minä, Helsingin kautta. Yksi jäätelökohde on jo bongattu ennen livahtamista Turun-autoon.

Pari majapaikkaa on kokeiltavana, ja voi, me aiomme olla turisteja ja käyttää Turku Cardia sekä kuljeksia ruokamaistiaisten perässä pitkin kaupunkia. Yksi yö tulee vietetyksi aivan keskustassa ja toinen jokirannassa.

Johonkin pitäisi sulloa myös mökkireissu Satakuntaan, mutta se ei ehkä vielä toukokuussa onnistu. Huhtikuisten messujen satoa sekin.

Suunnitelmia olisi, mutta julkistetaan nyt nuo aiotut, joista on jo ajankohtaakin tiedossa.

Mitä kesäsuunnitelmia sinulla on?  Kuluuko toukokuu opiskellessa tai töissä ja pääsetkö pieniä irtiottoja tekemään arjestasi?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.