Suomen suurin matkablogiyhteisö

Vihreä sydän on matkailuyrittäjien verkosto

Kiitos Kotimaan matkailumessut –postauksen kommentoijille! Moni oli kanssani samaa mieltä siitä, että parasta messuantia on verkostoituminen, ja lähitulevaisuus tuo tullessaan mukavan esimerkin siitä. Talvisia tarinoitakin olisi vähän vielä varastossa, mutta otetaanpa tähän väliin kurkistus tulevaan toukokuuhun:

Hiking Travel Hitin Liisa Tyllilä antoi messuilla käteeni esitteen, jossa kutsuttiin Vihreän Sydämen roadshow’hun toukokuun alussa. Bussifirma kuljettaisi, ja Liisa juontaisi matkan. Nokipannukahvien jälkeen olisi luvassa maisemia ja päivällistä ja takaisin tultaisiin Wellamo-laivalla.

Matkailuyrittäjien yhdistys Vihreä Sydän kutsuu tutustumaan jäsentensä palveluihin

Matkailuyrittäjien yhdistys Vihreä Sydän kutsuu tutustumaan jäsentensä palveluihin

Esitteessä sanottiin ilmaisen matkan olevan tarkoitettu niille, jotka työkseen ostavat palveluja järjestääkseen kokouksia, yritystapahtumia ym. Hieman ensin  ihmettelin, miksi minäkn kutsun sain, mutta bloggari tiedonvälittäjänä on tietysti tehtävässään tehdä yrityksiä tunnetuksi. Tällä kertaa Hämeenkyrön ja Ylöjärven seudulta, missä Vihreän Sydämen luonto-, hyvinvointi- ja maaseutumatkailuyrittäjien verkosto toimii.

Niinpä ilmoittauduin mukaan, ja hädin tuskin olin lähettänyt viestini, kun jo Vihreän Sydämen sihteeri Tiina Rinne-Järvensivu toivotti minut tervetulleeksi. Tiedotus niillä totisesti pelaa! Yhdistystä saa kuulemma mainostaa etukäteenkin, jos tahdon, ja hän lähetti minulle tekstikatkelman lisätiedoiksi. Lihavoidut otteet ovat siitä.

Vihreä Sydän on paikallisten matkailuyrittäjien yhteistyöverkosto, joka auttaa sinua tekemään reissuistasi helppoja ja mukavia. Liikutpa sitten omatoimisesti tai ryhmän kanssa, löydät mielenkiintoisia palveluita sujuvasti yhdestä osoitteesta.

 Vihreä Sydän helpottaa mukavasti etenkin ryhmien matkasuunnittelua. Verkoston yrittäjät tekevät tiiviisti yhteistyötä, minkä ansiosta ryhmille voidaan räätälöidä joustavasti erilaisia palvelukokonaisuuksia valmispakettien ohella.

 Messuosastonsakin yhdistys oli järjestänyt niin, että rivissä oli monen mukana olevan yrityksen piste edustajineen. Tunnelma oli ystävällinen ja kiireetön, ja kuljaillessaan saattoi pysähtyä näiden luokse rauhassa rupattelemaan.

Vihreä Sydän -verkoston monipuolisuuden ansiosta asiakkaalle pystytään järjestämään sujuvasti niin elämykset, ruokailut, kuljetukset kuin majoituksetkin. Verkostoon kuuluu liki 50 yritystä.

 Jos esitteestä voi mitään päätellä, niin toukokuinen roadshow antaa hyvän esimerkin tästä. Kylläpä on tulossa pitkänlainen retkipostaus, arvaan.

Vaikket liikkuisikaan ryhmän kanssa, Vihreän Sydämen kotisivuilta löydät paikalliset elämyskohteet, mökinvuokrauspalvelut sekä ostos- ja ruokailupaikat.Tarjontaa yhdistelemällä löydät menokohteita päiväksi, viikonlopuksi tai vaikkapa koko kesäksi. Tule mukaan myös Vihreän Sydämen retkille: heinäkuussa risteillään Kurun markkinoille ja elokuussa nokipannukahvitellaan Seitsemisessä.

Tosiaan, palvelu on kenties käypä tiedonhakukanava vaikka millaiseen omatoimiseen #suomiretkeilyyn, onhan mukana juuri maaseutu- ja luontomatkailun yrityksiä. Niin että  jos lumikenkäjalkapallo on vielä kokematta, kuten minulla ennen viime tammikuuta, siitä vain tutkailemaan verkoston yrittäjien mahdollisuuksia.

Verkoston toiminta on kattavasti esillä verkossa osoitteessa www.vihreasydan.fi.

Toimivia verkkosivuja tekee mieli kiitellä, samoin sitä, että jäsenyritykset ovat aakkosissa omalla välilehdellään ja kunkin yrityksen verkkosivu avautuu omaan ikkunaansa eikä selaillessaan siis hukkaa lähtöpistettä, Vihreän Sydämen sivua, minnekään klikkausviidakkoon.

Ennakolta kuulostaa kerrassaan toimivalta. Odotan iloisena!

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Rosita keskiviikko, 29 huhtikuun, 2015 at 07:31

  Kurun markkinat!! Siinäpä kohde kahdeksankymppisten kanssa käytäväksi, toinen heistä on ihan oikea kurulainen!

  Ja hyvää keskustelua noista kotimaan messuista 🙂

  • Reply ananas2go keskiviikko, 29 huhtikuun, 2015 at 07:35

   No hyvä, että kirjoituksesta oli heti hyötyä. Kuru on minulle aavistuksen tuttu monen kesän takaa, jolloin olin ystävien luona Ruovedellä ja kävimme purjehdusretkellä; tutustuin Muroleen kanavaan. Terveiseni kahdeksankymppisille!

   Ja joo, olen oikein iloinen matkailumessukeskustelusta.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.