Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tallipihan kahvila Tampereella

Reissusisko, toivottavasti olet kuulolla!

Tallipihan kahvila Tampereella ymmärtää näet tarjota lampaantaljat asiakkaiden tuoleihin odottamaan. Joillekuille, kuten Reissusiskolle, se voi olla peruste päätyä paikkaan. Kelpo valintaperuste viluiselle, eikö.

Tallipiha

#bloggaritmansessa-porukka oli vaellellut pumpulimekkoisen Liisa Tyllilän kanssa talvisen iltapäivän retkellä Finlaysonilla ohjelmaan kuuluneen kaupunkikiertoajelun jälkeen. Liisa Hiking Travel Hit Ky:stä oli ottanut meidät hoteisiimme jo perjantai-iltana, jolloin olimme saaneet tutustua yrityksen väkeen ja lumikenkäjalkapalloon, ja nyt oli jatkettu historiantunnilla. Vähemmästäkin jo alkaa kahvihammas kolottaa.

 

 

20150110_180505

Ei ihmekään tiukan päivän jälkeen, että kaikki ryhmästämme eivät päässeet paikalle. Niinpä pääsimme oikein urakalla toteuttamaan sitä, mitä harrastin äidin kanssa kahdestaan matkatessamme tavan takaa ja kaveriseurassakin joskus: jokainen ottaa erilaisen leivonnaisen ja sitten maistetaan. Se on aivan eri asia kuin tilata yksi jälkiruoka ja kaksi lusikkaa.

Tallipihan kahvilassa meitä näet odotti valmiiksi katettu pöytä monine leivonnaisineen. Saimme maistella paria vaihtoehtoista kahvi- ja teelaatua, ja teetä nautiskellut Angatan Rosita on jo odotellut kahvianalyysiäni. Kahvi oli herkullista ja olisin halunnut maistaa teetäkin, ja niin vain kävi pähkinäisen aromin kutitellessa nenää ja kitalakea, että täysin vastoin tapojani unohdin analyysit ja kerrankin vain nautin. Tässä kohden voisi laulaa, että en enää tunne itseäni…

Vadit kiersivät pöydässä, ja ihana bloggariporukkamme huolehti siitä, ovatko kaikki saaneet maistaa joka laatua. Yhdestä pullasta riittää monelle, kun niitä on tarjolla kymmenen. Kaikkein paras oli se tulppaanin muotoinen suklaajuttu, mutta silmääni pomppasi ensimmäisenä tuo tuulihattu. Sekin oli hyvää, ja maistelun jatkuessa kuvaaminen unohtui. Epäammattimaista sillä lailla vain nauttia, vai mitä.

Somessa Tampereen-viikonloppumme on merkitty aihetunnistein #bloggaritmansessa ja #tampereallbright. Rositan lisäksi kahvilasta on kirjoittanut ainakin Jonna Kaaosta ja kukkamekkoja -blogissaan.

Jahka joskus kesäaikaan ja päivemmällä liikun tuolla, taidanpa hyvinkin pistäytyä kurkistelemassa pihapiirin puoteihin. Siis mikäli satun pääsemään kahvilasta ulos… Varmaan majailisin siellä jatkuvalla syötöllä, jos asuisin Tampereella.

Kiitos yritysyhteistyöstä ja mainion viikonloppumme maustamisesta!

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.