Suomen suurin matkablogiyhteisö

Matkabloggaajan tammikuu on kotimaata

Istuin Helsingin Malmilla uittamassa Afrikka Rooibos -teepussia mukissa ja odotin Angatan Rositaa. Hänen oli määrä saapua tapaamiseemme kauppakeskuksen kahvilassa, ja vaikka päivästämme tuli osin (afrikan)ranskapainotteinen, totesin, että matkabloggaajan tammikuu on tiukasti kotimaanmatkailua. Enkä ole edes pahoillani.

Loviisassa oli mansikka Laivasillalla.

Loviisassa oli mansikka Laivasillalla.

Kyselin Facebookissa ihmisten tavoista pakata. Joku järkevä noudattaa tietokoneella olevaa pakkauslistaa, minä näyn avoimen laukun ohi kulkiessani heittävän sinne vaatteen tai tarvikkeen, joka mieleen sillä kertaa juolahtaa. Syyspuoleen pakkasin kahta laukkua tällä tekniikalla eri tarkoituksiin, ja nyt on luvassa päiväretkien lisäksi pari pitkää viikonloppua.

Angatan Rositan kanssa suunnittelimme vuoden alkajaisiksi muutaman päivän oleskelua Tampereella. Emme aio olla siellä yksin, ja kuulette tuumistamme kyllä enemmän kuin vain uteliaisuuden kutkutusta.

Uuden Tampereen Torni-hotellin aulassa puksuttaa juna.

Uuden Tampereen Torni-hotellin aulassa puksuttaa juna.

Sitä seuraavana viikonloppuna onkin luvassa Matkamessut. Olen siellä bloggaajapassin nojalla ja pääsen siis jo torstain ammattilaispäivään. Saas nähdä, velvoittaako aateluus pysymään siellä raportoimassa jokaisesta messupäivästä erikseen. Mieli tekisi, ei sillä.

Joka tapauksessa ilmoittauduin Radisson Blu Plazassa pidettäviin NBE:n bloggaajajuhliin torstai-iltana. Ihan uutta; viime kerralla olin niin untuvikkobloggari, että suurimmasta osasta kestitystä sain selvitä itse, poikkeuksesta kerroin täällä. Kuva MATKA2014-messuilta viime tammikuulta.

20140117_161024

Melko varmasti tulee myös piipahdetuksi uudestaan Loviisassa.

Popot Pogoillen Matkablogi Annaa Facebookissa silmäilevät kuulivatkin uusimmasta matkakohdepulmasta. Epäilen, että eräs nelijalkainen oli asialla matkastrategioiden suunnittelussa ja yritti kirjoittaa siitä postauksen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.