Suomen suurin matkablogiyhteisö

Herkuttelua ja ystävyyttä Jokipuistossa

Jokipuisto, Kotkan Karhula

Jokipuisto, Kotkan Karhula

Kerrankaan talvi ei yllättänyt meitä vaan kesäinen iltapäivä syyskuun alun sunnuntaina. Serpa, Lukija ja minä sekä Lukijan kaksi koiraa viettivät aikaa makkaranpaistossa lähipuistossa.

Aiemmin puisto tunnettiin Ystävyyden puistona, mutta kun sitä somistettiin ja remontoitiin asukkaiden yhteiseksi olohuoneeksi pari kesää sitten, se sai uuden nimenkin, Jokipuisto. Tänä kesänä alueelle on tuotu lisää pöytiä ja grillauspaikkoja, ja niinpä päätimme nauttia auringosta ja ostimme makkaratarpeet ja grillihiilet, sytytyspalat.

20140907_143620

Päivässä oli jännitystä monesta syystä. Tuuli hidasti grillin sytyttelyä ja nälkä oli viedä viimeisenkin kärsivällisyyden. Kun lisäksi puisto rajoittuu urheilukenttään ja eräs jalkapallo päätti muuttua rantapalloksi ja lähteä jokiristeilylle, pidimme peukkuja pelaajalle, joka polskaisi virtaan pallon perään. Oli kuulemma ennenkin käynyt hakemassa sen, mutta nyt vesi oli jo henkeäsalpaavan kylmää.

Paria muutakin jännitti: tulisiko niitä makkaroita ja riittäisikö niistä Leolle ja Pirrelle?

20140907_142634

Makkarasta, salaatista ja omenapiirakasta virkistyneinä oli jo intoa laatia uusiakin virkistyssuunnitelmia. Että kiinnostaisiko ketään käväistä Tallinnassa ja olla yötäkin siellä?

Kunhan tutkitaan tarjontaa ja työaikoja, kukaties päästään lähtemään karvalakkikauppaan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Jonna / Kaaosta ja Kukkamekkoja maanantai, 8 syyskuun, 2014 at 23:20

  Kivalta puistohetkeltä kuulostaa! Minä kyllä suosittelen Tallinnaa. Rakastuin siihen aika kovasti, kun keväällä käytiin. Jos asuttais etelämpänä, käytäis varmaan ihan jatkuvasti 😀

 • Reply ananas2go tiistai, 9 syyskuun, 2014 at 01:47

  Joo, silloin kun asuin vielä Oulussa, en yhtään ymmärtänyt risteilyjä. Kököttää nyt työpäivän verran jossain vehkeessä, että pääsee edes satamaan! Liian vaivalloista. Nyt tuo Helsinki sentään helpon matkan päässä.

  Puistopäivät ovat aikuisellekin mukavia. Ihania puistohetkiä teille, kun vielä on kelejä!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.