Suomen suurin matkablogiyhteisö

Matkabloggaajan hidasteita

Miten niin ei pogoilevien popojen päivittäminen suju jatkuvasti kuin tanssi?  No esimerkiksi tästä syystä:

 

Ninni kyllä tietää, mitä varten kameratoiminto avattiin.

Ninni kyllä tietää, mitä varten kameratoiminto avattiin.

Arvatkaa, mitä oikeasti aioin kuvata.

 
Luvassa vastaus blogihaasteeseen, kunhan ajankohtaisesta linssiludehaasteesta selviydytään, ja kotimaanmatkailua ainakin #jazzkaupunki Porvoossa. Kun kirjoitin luonnosta Porvoo Jazz Festivalia esittelevään artikkeliini, Peppi-kissa muokkasi otsakkeen muotoon dvgkkkkkkkkkkkkkkkkkkkooooooooooooooooooooooooooooooooo. Meillä ovat kaikki huuli pyöreänä festivaaliodotuksesta.

Jos olette Helsingissä päin, muistakaa kaikesta huolimatta kissojen yö perjantaina 5. ja 12.9. Korkeasaaressa. Avoinna 16 – 24.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Jonna / Kaaosta ja Kukkamekkoja torstai, 4 syyskuun, 2014 at 21:03

  Hyvä Ninni! Miksi sinä ottaisit kuvia muusta kuin hänestä? 😉 Innolla odotan sun haastepostausta. Tuleekohan siihen seitsemät kengät? Tai viidet kengät ja kaksi kissaa?

  • Reply ananas2go torstai, 4 syyskuun, 2014 at 21:09

   Odota vain, kun kerron, mihin malliin Peppi-kissa muokkasi Porvoo Jazz Festivalia käsittelevää luonnosta. Osoittiko se jazzkissan piirteitä silloin aiemmin?

   Jos Ninni saisi päättää, haastepostauksessa olisi seitsemän kuvaa kissasta. Yritin selittää, että kissoja ei sovi esineellistää ja pitäisi esitellä mieluisia kapineita, mutta minua ei kuunneltu. Selvä tekosyy kitistä kuvaussession menemisestä pois huippumallikissa haussa -tyyppisestä upeasta postausideasta. Onko blogimaailmassa matkakissa-kategoriaa?

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.