Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Melkutinmoinen järvi

torstai, 25 kesäkuun, 2020
tämä ei ole oikeasti Iso-Melkutista

Nyt kun Vanajavesi ehti jo tulla tutuksi, niin seuraavaksi ajattelin keksiä jotain jotain vähänä rauhallisempaa. Ajattelin tehdä tuttavuutta toiseen vesistöön ajattelin keksiä jotain jotain vähän rentouttavampaa. Tarkoitus on tehdä tuttavuutta toiseen järveen. Tällä kertaa tähtäimessä yksi etelä-Suomen harvoista kirkasvetisistä järvistä Melkutti, ja vielä tarkemmin Iso-Melkutti.

Mielleyhtymiä herättävä nimi Iso-Melkutti on ilmeisesti aivan mahtava paikka käydä patikoimassa, ja itse odotan etenkin pulahtamista kirkkaaseen veteen. Tällä kertaa pulahtaminen on ihan tarkoituksellista. Toisin kuin Vanajavedessä suppaillessa. Aluksi ajattelin ettei tälle reissulle oteta telttaa mukaan, koska tarkoitus oli tehdä vaan päiväreissu. Nyt näyttää siltä, että saan lainaksi mukaan teltan telttailua harrastavalta kaveriltani.

En olekaan pitkään aikaan ollut yötä luonnossa. Luontoääniä sen sijaan kuuntelen harva se päivä ihan vain nukahtaakseni. Aina ennen nukkumaanmenoa pistän pyörimään Sounds of running water nauhoituksen. Muutama kuukausi minulla oli jonkin verran vaikeuksia saada unta, kunnes rupesin perehtymään miten asiaan voisi vaikuttaa. Kuinkas ollakaan, luontoäänet auttoivat. Saa nähdä miten nukun oikeassa luonnossa, kun äänet eivät tulekaan kaiuttimista.

Kuten viimeksi, kirjoittelen tänne sitten miten meni, ja miten uni tuli. Tästähän alkaa tulla tapa.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.