Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Vanajavesi on nyt tuttu

keskiviikko, 24 kesäkuun, 2020
upoksissa

Suppausreissu vanajanvedellä on nyt takana, ja niin myös osa itsekunnioituksesta. Paikkahan oli ihan loistava, hiekkarantaa, hieno keli ja muutenkin puitteet olivat erittäin hyvät. Suppaus sen sijaan oli etten sanoisi haastavaa.

Saavuin itse paikalle ajoissa, niin kuin tapoihin kuuluu. Einari veljeni saapui muutamaan minuuttia ennen varattua aikaa, niin kuin hänen tapohinsa kuului. Ei siinä muuta sitten kuin minimaaliset ohjeet vastaanottovirkailijoilta ja suppilauta alle. Minimaalisilla ohjeilla tarkoitan, ”Ensin polville laudan päälle ja siitä sitten kiipeette ylös. Ei oo vaikeeta”.

Ei ole vaikeata. Niin, ei ole vaikeata jos osaa. Polvet tutisten lähdettiin liikkeelle. Minä sain kuulemma vaikeamman, kapeamman laudan. Einari sai Hannu Hanhimaisesti uudemman, leveämmän laudan. Pääsin juuri ja juuri jaloilleni, kunnes kaksi sekunttia myöhemmin hirveän karjaisun saattelemana heitin elämäni ensimmäisen takaperin volttini suoraan veteen.

Kaikeksi onneksi wake boardaajia kuvaamassa ollut drone-kuvaaja oli ohjannut dronensa juuri ylleni kuvaten tietysti minua. Itsekunnioitustani ei nostanut myöskään se, että keli oli erinomainen, ja ranta oli täynnä lapsia leikkimässä ja aikuisia ottamassa aurinkoa.

Ei siinä mitään, ylös ja eteenpäin. Loppuaika menikin sitten polvillani suppilaudalla, ja hauskaa oli.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.