Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Vanajavesi tutuksi suppilaudalla

tiistai, 23 kesäkuun, 2020
järvimaisema

Päätimme veljeni Einarin kanssa lähteä tutustumaan maakuntien vesistöihin. Ensimmäisenä listalla on ensi viikolla Vanajavesi. Vanajavesi on pitkä järvi, mikä jatkuu Tampereelle asti. Me päätimme tehdä tuttavuutta Vanajaveteen Hämeenlinnan kohdalla. Tarkoitus oli uida ja supata. Kumpikaan meistä ei ollut koskaan supannut. Eli tuttavuutta tehtäisiin myös uuteen harrastukseen.

Ainoa mitä olen suppauksesta kuullut, on että se on kivaa, mutta yllättävän rankkaa. Yksi kaverini kertoi ettei ollut päässyt pystyyn seisomaan suppilaudalle ensimmäisellä kerralla. Jalat olivat kuulemma tutisseet koko ajanvätkä jalat olleet pitäneet. Näillä taustatiedoilla itseäni hiukan vatsanpohjassa tuntuu jo valmiiksi.

Ensi kerralla sitten kerron miten meni. Pääsinkö pystyyn, tipuinko veteen ja miten Einarin kävi.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.