Suomen suurin matkablogiyhteisö

Vinkkejä ja tekemistä maailmalla

Sisäpiirin vinkkejä ja huikeaa tekemistä maailmalla

Hotellit ja retket varaukset

Hotellit ja retket varaukset

Vertaa hotellihintoja minne tahansa matkustatkin - Lue kuvauksia ja lisätietoja - Tarkista saatavuus ja hinnat ja varaa samalla hotellit ja retket

Tässä Lissabonin ja Portugalin Top 10 retket ja nähtävyydet

Tässä Lissabonin ja Portugalin Top 10 retket ja nähtävyydet

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Tässä Lissabonin ja Portugalin matkailun Top 10 vetonaulat ja parhaat nähtävyydet

– Helppo pikaopas Portugalin matkan suunnitteluun

– Mitä kannattaa tehdä Lissabonissa ja muualla Portugalissa?

Helppo pikaopas Portugalin matkan suunnitteluun - Mukana Azorit ja Madeira – Lue kuvauksia ja lisätietoja – Tarkista samalla hinnat ja saatavuus:

Portugalilaiset ovat yksiä ystävällisimmistä ihmisistä tällä planeetalla. Olen erittäin ilonen siitä, että minulla on ystäviä Portugalista. Portugali on kaunis maa, tunnen maan kulttuuria ja osaan pikkusen myös portugalia.

Portugalilaisilla on aina kaunis hymy kasvoillaan. Ystäväni ovat opettaneet minulle kuuluisasta portugalilaisesta keittiöstä, kuinka valmistaa paikallisia ruokaherkkuja kotona, kuten Peri Peri kanaa tai Pastéis de Natoja

Matkailussa on ehkä hienointa uusien ihmisten ja kulttuurien oppiminen kaiken kauniin nähtävän ja mielenkiintoisen ohella. Jos käy maassa useamminkin kerran paikallisen kielen opettelu antaa uutta ulottuvuutta kaikkeen.

Alle kymmenen suosittua juttua Portugalissa. Niitä on tietysti valtavasti lisää ja niistä löydät lisätietoa englanninkielisellä blogillani.

10. Belém torni

Tejo-joen rannalla sijaitseva mahtava keskiaikainen linnoitus Belem Tower on yksi Lissabonin suosituimmista maamerkeistä.

9. Madeira kasvitieteelliset puutarhat

Yksi Madeiran kauneimmista viheralueista, saaren kasvitieteellinen puutarha (Jardins Botânicos da Madeira) debytoi vuonna 1960. Se ulottuu 20 hehtaarin (9 hehtaarin) alueelle jossa kasvaa yli 2 000 eksoottista kasvilajia.

8. Sete Cidades luonnonihme

Luonnonystäville löytyy paljon ihasteltavaa Azoreilla, mutta São Miguelin saaren Sete Cidadesin vulkaaninen maisema on yksi saariston upeimmista luonnonihmeistä.

7. Lagos eläintarha

Lagosin eläintarha, jossa asuu yli 140 eri lajia eri puolilta maailmaa, tarjoaa perheystävällisen vaihtoehdon Algarven lukuisten matkailijoiden suosimalle rannikolle. Vuonna 2000 avatusta eläintarhasta on tullut maailmanluokan eläinten suojelualue.

6. Sé katedraalin Funchal

Tämä goottilainen katedraali on yksi harvoista 1400-luvun lopun rakennuksista, jotka selvisivät aikojen koetuksista. Se on todiste vaikuttavasta historiasta ja rikkaasta arkkitehtuurisesta menneisyydestä.

5. Braga katedraali

Bragan kaupungissa Pohjois-Portugalissa sijaitseva Bragan katedraali (Sé de Braga) on Portugalin vanhin säilynyt kirkko ja yksi maan tärkeimmistä monumenteista. Braga on rakennettu burgundilaiseen romaaniseen tyyliin.

4. Porto katedraali

Kukkulan huipulta kaupunkia katseleva vaikuttava linnoitusmainen Porton katedraali (Sé Catedral do Porto) on muistutus Porton monipuolisesta historiasta. Katedraali edustaa romaanista, goottilaista ja barokkiarkkitehtuuria.

3. Arrábida luonnonpuisto

Arrábidan luonnonpuisto (Parque Natural da Arrábida) Portugalissa on mäntyjen peittämien kukkuloiden ja viinitarhojen keskellä oleva kultaisen hiekan poukama kirkkaan sinisen veden äärellä. Arrábida on salattu helmi luonnonystäville.

2. Coimbran yliopisto

Portugalin vanhin yliopisto, Coimbran yliopisto (Universidade de Coimbra) perustettiin vuonna 1290, joka sijaitsee entisessä pääkaupungissa. Nykyään suosittu turistikohde Coimbra yliopisto sai Unescon maailman perinnön aseman vuonna 2013.

1. Barreta saari

Hiekkainen, asumaton saari Portugalin Algarven rannikolla, Barreta Island (Ilha Deserta) on suosittu rantakohde ja villieläinten turvapaikka Ria Formosan kansallispuistossa.

Lisää ideoita ja tekemistä Portugalissa

Lisää ideoita ja tekemistä Portugalissa

Portugali matkavinkkejä lue lisää

Lissabon parhaat nähtävyydet ja aktiviteetit

Lissabonin parhaat nähtävyydet ja aktiviteetit

Lissabon matkavinkkejä lue lisää

Azorit Top 12 nähtävyydet ja aktiviteetit

Azorit Top 12 nähtävyydet ja aktiviteetit

Azorit matkavinkkejä lue lisää

Madeira Top 12 nähtävyydet ja aktiviteetit

https://amerexperience.com/portugal-best-things-to-do/#madeira_top_12_things_to_do

Madeira matkavinkkejä lue lisää

Lissabonin ja Portugalin kartta

Euroopan matkailu kartta

Google Maps kartta Lissabon ja Portugali

Hotellihintojen vertailu Lissabon, Azorit, Madeira ja muu Portugali

MATKALEHTI – AmerExperience (FI)

Lue matkauutiset – Vinkkejä ja tekemistä maailmalla – ILMAISEKSI 👋

Matkalehti Amer Experience

AmerExperience.com/matkalehti-ilmaiseksi

#matkat #matkustus #matkalehti #influencer #matkavinkit

 

Reilun 30 vuoden kokemuksella kansainvälisestä matkailuliiketoiminnasta olen vakuuttunut, että on helpompi varata lentoliput matkakohteeseesi kuin löytää mielenkiintoisia kokemuksia ja aktiviteetteja minne ikinä menetkin.”

Julkaisemme viikoittain uusia valittuja kohteita, joista löydät hulppeita aktiviteetteja ja uskomattomia asioita.

Tilaa täältä kuukausittaiset monikieliset päivitykset ja erikoistarjoukset

– Lassi Pensikkala –

Kansainvälisen matkailun asiantuntija Lassi Pensikkala
AmerExperience.com/Travel

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

#Ad – Käytämme affiliatelinkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoista saamme komission