Suomen suurin matkablogiyhteisö

Blogger Recognition Award

bloggeraward

Sain Ulkosuomalaisen äidin merkintöjä -blogin Petralta ja Kirjeitä Kairosta -blogin Anskulta tunnustuksen blogilleni, mikä ilahdutti kovasti! Nämä molemmat blogit ovat sellaisia, joita seuraan tiiviisti ja jotka kertovat erinomaisella tavalla ulkosuomalaisen elämästä. Kiitos molemmille tunnustuksesta ja kiitos kaikille kanssabloggaajille siitä, että jaksatte kirjoittaa mielenkiintoisia juttuja kuukaudesta ja vuodesta toiseen!

Tunnustuksen säännöt ovat seuraavanlaiset:

1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen

2. Kerro lyhyesti, kuinka aloitit bloggaamisen

3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille

4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi

5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi

 

Aloitin bloggaamisen ollessani neljännen lapsemme kanssa äitiyslomalla. Vauva oli niin helppohoitoinen ja muutenkin arki tuntui pitkän työoravanpyörän jälkeen niin kevyeltä, että aloin kaivata jotakin omaa tekemistä – jotakin, jota voisin tehdä vauvan ja isoveljen nukkuessa – jotakin, jonka kautta saisin aikuista seuraa, vaikkakin vain ”online”. Oli mukavaa vaihtaa ajatuksia muiden samassa tilanteessa olleiden äitien kanssa ja päästä kokeilemaan kiinnostaisiko ketään lukea omia tekstejä. Kun sitten päätimmekin repäistä ja kokeilla Algeriassa asumista, muuttui blogin sisältö ja aihealuekin aikalailla. Tässä tilanteessa on ollut upeaa saada vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia muiden ulkosuomalaisten kanssa sekä edelleenkin seurata myös suomalaista lapsiperhearkea. Huomaan, että blogeista on muodostunut tärkeä osa arkea, joka osaltaan korvaa sitä, että saan enää vain harvoin käsiini suomen tai englanninkielisiä aikakauslehtiä.

Aloitteleville bloggaajille antaisin vinkiksi, että kannattaa uskaltautua rohkeasti mukaan! Tämä ei kuitenkaan ole lopulta niin kovin vakavaa. Harrastuksena bloggaaminen on kovin antoisa harrastus, jonka kautta voi oppia paljon sekä tutustua mielenkiintoisiin ihmisiin. Oma blogi on oiva tapa petrata omaa kirjoitustaitoa eikä harrastusmielessä bloggaavan tarvitse olla läheskään täydellinen kirjoittaja tai valokuvaaja. Rohkeasti siis mukaan!

Tunnustus on jo kiertänyt useammassa blogissa, joista pidän erityisesti, mutta pyrin nyt laittamaan tunnustuksen eteenpäin niihin lempiblogeihini, joissa en sitä vielä muista nähneeni. Onkin kiva saada tähän listattua omia lempiblogeja, kun olen hieman harmitellut, etten täällä Rantapallon puolella ole keksinyt keinoa, jolla saisin suosikkiblogieni listan sivuni reunaan. Nopealla silmäyksellä katsottuna tällaisia listoja ei näyttäisi muillakaan Rantapallon bloggaajilla olevan, mutta entisestä blogistani kyllä kaipaan tätä ”omaa blogilistaani”. Enemmittä puheitta, tunnustus jatkaa matkaansa seuraaviin blogeihin:

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Previous Post Next Post