Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Tässä Särkänniemen uutuus ensi kesälle – katso kuvat!

Tuomas Kotialho / Pohjolan Mylly artikkelin kuva
Aktiivilomat
SuperPark avaa uuden sisäaktiviteettipuiston Särkänniemeen kesällä 2016. SuperPark Särkänniemi on ketjun viides suuri sisäaktiviteettipuisto, joka on suunnattu lasten ja aikuisten aktiiviseen ajanviettoon ja yhdessä liikkumiseen.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 30.10.2015
facebook   whatsapp

Tekemistä lapsille ja aikuisille

Tampereelle kesällä 2016 avautuva, noin 3 500 neliömetrin kokoinen SuperPark Särkänniemi täydentää huvipuiston nykyistä tarjontaa monipuolisella liikunnallisella sisällöllä, joka palvelee matkailijoita ja alueen asukkaita ympärivuotisesti.

SuperParkin puistoissa toistuu kolme teemakokonaisuutta. Leikkimieliseen liikkumiseen sopiva seikkailualue on suunnattu lapsille. Game Areena on tarkoitettu eri lajien kokeiluun, ja tarjoaa tekemistä myös aikuisille. Kolmas alue on vauhtilajeille, kuten skeittaukselle, scoottaukselle ja trampoliineilla hyppimiselle pyhitetty Freestyle Hall.

– SuperPark tekee liikkumisesta viihteellistä. Ideamme on saada lapset ja teinit liikkumaan ilolla, ja perheet viettämään aktiivista aikaa yhdessä, kertoo kehitysjohtaja Taneli Sutinen SuperPark -konsernista.

Särkänniemessä iloitaan uudesta kumppanista, joka täyttää delfinaariolta vapautuvat tilat.

– SuperParkin kanssa Särkänniemestä tulee aidosti entistäkin ympärivuotisempi ja sisällöltään ainutlaatuinen matkailukeskittymä. Samalla saamme nuorisoa kiinnostavan ja koukuttavan kohteen, jollaista olemme tänne hakeneet, Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä sanoo.

Seppälä uskoo, että SuperPark paitsi houkuttelee uusia turistivirtoja, myös pidentää matkailevien perheiden viipymää alueella. Paikallisille perheille ja nuorille SuperPark toimii innostavana liikuntapaikkana, joka monipuolistaa Tampereen seudun harrastusmahdollisuuksia.

– Suunnittelemme SuperParkien sisällön aina jokaista yksityiskohtaa myöten itse. Rakenteet toteutetaan mittatilaustyönä ja ovat pääosin Pohjoismaissa valmistettuja. Trampoliinitkin ovat maailman huippuluokkaa, kuvailee Sutinen.

Katso kuvat Tampereelle tulevasta sisäaktiviteettipuistosta!

SuperPark Tampere
Game Areenalla voi kokeilla eri urheilulajeja.
SuperPark Tampere
SuperPark tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet harrastaa sisätiloissa.
SuperPark Tampere
Vaijeriliuku on monien lasten ykkössuosikki.
SuperPark Tampere
Jalkapalloflipperi sopii koko perheelle.
SuperPark Tampere
Kesällä 2016 avautuvassa SuperParkissa on myös skeittialue.

Lähde: SuperPark
Kuvat: Tuomas Kotialho / Pohjolan Mylly

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.