Aktiiviloma Thaimaassa on elämys – voita 500 € matka

Aktiiviloma Thaimaassa - voita
500 € matkalahjakortti!

Aktiivielämykset tuovat vaihtelua perinteiseen rantalomaan

Thaimaa tunnetaan upeista rannoista, mutta loman aikana voi kokea upeiden rantojen lisäksi paljon muutakin. Maan fantastinen luonto, kauniit maisemat ja mukava ilmasto houkuttavat aktiivielämysten äärelle. Thainyrkkeily, jooga, sukeltaminen, snorklaus, vaellus ja pyöräily ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, mitä voit tehdä Thaimaan-lomalla.

Parasta Thaimaassa on se, ettei lomalla tarvitse valita, vaan voit yhdistää lomapäivään sekä rantalöhöilyä että aktiivielämyksiä juuri haluamassasi suhteessa.

Uusien lajien kokeilu onnistuu Thaimaassa vaivatta, sillä lähes jokaisesta lomakohteesta löytyy ainakin thainyrkkeilysali, minkä lisäksi joogatunteja ja pyöräilyretkiä järjestetään ympäri maata. Upeiden rantamaisemien äärellä taas on helppo vuokrata snorkkeli ja lähteä tutkimaan, mitä kaikkea lomakohteen pinnanalaisella maailmalla on tarjottavanaan.

Edullinen hintataso takaa, ettei uusien lajien kokeileminen tule kalliiksi. Voit vuokrata varusteet ja palkata itsellesi oppaan tai ohjaajan ilman, että matkabudjetti on mietittävä uusiksi. Aktiivielämyksiä kannattaa kokeilla jo ensimmäisellä matkalla, ja niiden avulla voit kokea jotain uutta jokaisella Thaimaan-lomalla!

Voita 500 € matkalahjakortti!

Osallistu arvontaan ja voita 500 euron arvoinen Kilroyn matkalahjakortti.

Osallistut arvontaan tilaamalla Rantapallon ja Thaimaan valtion matkailun uutiskirjeet ja kertomalla, minkä paikalliselämyksen kokisit kaikkein mieluiten Thaimaan-lomallasi.

Tilaamalla Rantapallon ilmaisen uutiskirjeen saat sähköpostiisi Rantapallon ja Rantapallon yhteistyökumppaneiden matkatarjouksia, tietoa kilpailuista ja matkavinkkejä eri kohteisiin. Listalta voit poistua halutessasi milloin vain.

Thaimaan valtion matkailun uutiskirjeen tilaamalla saat noin kaksi kertaa kuukaudessa englanninkielisen Thaimaan matkailuun liittyvän uutiskirjeen.

Arvonta suoritetaan 4.12.2019.

Lue säännöt täältä.

Mikä aktiviteetti kiinnostaa sinua eniten Thaimaan-lomalla?

  • Osallistumalla ilmoitat lukeneesi ja hyväksyväsi arvonnan säännöt.

Löydä halpa loma Thaimaahan – katso parhaat tarjoukset!

Katso tarjoukset