Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hur träffar man Thaitjejer?

Efter att ha spenderat mycket tid i Thailand har jag många gånger blivit frågad hur man träffar thaitjejer. Det behöver faktiskt inte vara särskilt komplicerat. Många thaitjejer gillar västerländska män (så kallade ”falangs” eller ”farangs”), eftersom vi ses som attraktiva, pålitliga, stabila och trevliga.

OBS: Det finns gott om barflickor som främst är ute efter pengar, så jag kommer inte att prata om dem. Istället kommer jag att skriva lite om de övriga sätten och ställena att träffa thaitjejer på i Thailand.

Gå på dejt i Thailand

Innan vi går in på mötesplatser kan jag berätta lite kort om hur det är att gå på en dejt i Thailand. Det är ungefär som i resten av världen. Man kan till exempel gå på bio (och ta en egen soffa med soffbord i biografen), men det är betydligt bättre/roligare att gå till en marknad eller en lokal bar med ett biljardbord, alternativt en darttavla. Biljard är väldigt populärt i Thailand, så det finns en chans att din dejt redan kan spela, men det är kul oavsett.

Nattmarknader är väldigt populära och man brukar kunna köpa allt möjligt krimskrams, kläder, prylar och naturligtvis den underbara Thailändska gatumaten! Marknaderna är nog min favoritplats för dejting i Thailand.

Nattklubbar/barer

Det finns naturligtvis vanliga klubbar och barer (utöver ”tjejbarerna” alltså), dit vanliga thailändare går för att umgås över en drink eller tio. Olika ställen kan ha väldigt olika nivåer på sina priser, volym på musiken och besökare, så det kan vara värt att testa flera olika. Just i Bangkok så är RCA (Royal City Avenue) en populär gata att spendera kvällar dansandes medan man delar på en flaska whiskey.

Längs med gatan finns det ett flertal klubbar, barer och restauranger som alla brukar vara välfyllda för det mesta. Khao San Road var bättre förr, men är fortfarande en väldigt populär festgata för så väl lokalbefolkningen som för turister. Andra gator med flera uteställen att besöka är Rambuttri Road (bredvid Khao San), Sukhumvit Soi 11 och Ekkamai. Det finns dock många fler…

Dejtingsidor i Thailand

Det finns ett par dejtingsidor som riktar sig mot Thailand, men den största, bästa och mest kända är onekligen dejtingsidan ThaiFriendly (se även denna recension av ThaiFriendly). Den är särskilt inriktad Sidan är gratis att använda, men med ett gratiskonto möts man av vissa begränsningar.

Det går till exempel bara att skicka ett meddelande var tionde minut och man kan inte kontakta de mest populära medlemmarna. Därför är det rekommenderat att betala för tjänsten, särskilt om man är i Thailand en kortare period (på semester).

Var som helst

Om du inte är för blyg av dig så kan du fråga i princip ragga var som helst – i ett köpcentrum, på 7-11, på stranden eller på nattmarknaden. Om du får ögonkontakt med en tjej så är det bara att gå fram och säga hej, småprata lite (om var du kommer ifrån, etc.), fråga om hon har pojkvän – och om hon verkar intresserad; be om hennes Line-ID, eftersom det är den huvudsakliga chattappen i Thailand. Utan Line har du ingen chans att dejta!

Det viktigaste är helt enkelt att försöka. Tjejerna blir i många fall smickrade av att du ens visar intresse, så du behöver inte vara rädd för att bli avslagen. Lycka till. 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply