Keep calm and believe in the magic of living in Maldives

Ensimmäinen viikko ihanassa paratiisikesäkodissa mennyt, vielä tänään illalla showt ja sit on eka työviikkokin taputeltu. Huomenna vapaapäivä! 🙂

Nyt alkaa taas päästä rutiineihin kiinni, alussa on aina vähän hukassa, että mihin aikaan se aamupala olikaan, ja kenen vuoro tehdä merenneito tänään mutta nyt alkaa olemaan jo aika hyvin kartalla.

Ihanaa on ollut päästä treenaamaan päivittäin, alkoi lomailu jo nimittäin kyllästyttää vaikka varmaanhan se teki hyvää kropalle. Nyt ollaan taas iloisen kirjavia mustelmista ?

Miulla oli kyllä tosi kiva aloitus, kun heti ensimmäinen päivä, lauantai, oli kaikilla vapaa ja hotellimanageri kutsui meidät juhlaillalliselle yhteen saaren ”ekstraravintoloista” (normaalisti syödään aina ns. pääravintolan buffetissa). Vietimme Miriamin läksiäisiä, sillä sunnuntaina hän päätti kautensa ja lensi takaisin Meksikoon. Mielettömän hyvää ruokaa ja viiniä, ihana vaaleanpunainen auringonlasku rannalla.

Sunnuntaina alkoi sitten normaali työviikko. Ollaan ehditty kuitenkin treenien ja esitysten ohessa käydä keräilemässä simpukoita (huoneen sisustus alkakoon ?), hyppimässä staffi-laiturilta, spassa saunomassa ja rentoutumassa, sekä ottaa aurinkoa (ja melkein palaa).

Pyysin saada jäädä tähän väliaikaiseksi tarkoitettuun huoneeseen sillä tämä on ihana! Toisessa kerroksessa, joten paljon rauhallisempi kun ei sisäpihan äänet kuulu ja nyt voin pitää verhoakin auki kun ei ole kuin näyteikkunassa. Miulla on näkymä meidän staffialueen Moskeijaan ja sekin tuo sellasta zenimäisyyttä nähdä ihmisten rukoilevan pitkin päivää ? Ja näkyy pieni pala mertakin! Oon niin onnellinen tästä huoneesta.

Tuleva viikonloppu kutkuttelee tosi hauskana sillä tänään meillä on bikini-kuvaukset saaren pientä vaatekauppaa varten, iltapäivällä mennään rausku-retkelle, jos sää antaa myöten ja illalla saapuu miun tuleva kausikaveri ja paras ystävä Amanda!

Huomenna vapaa, joten varmasti tehdään kaikkea kivaa tyttöjen kanssa ja sunnuntaina Shelley lähtee ja voidaan aloittaa Amandan kanssa tän kauden esitysten rakentaminen. Nyt viikonloppuna on myös muslimien Uusi Vuosi ja paasto eli Ramadan, päättyy. Aikamoisia warrioreita ovat kaikki malediivilaiset työntekijät kun superpitkistä työpäivistä ja kuumasta kelistä huolimatta ovat olleet syömättä/ juomatta  koko päivän kuukauden ajan. Sunnuntaina on staffibileet Ramadanin päättymisen juhlistamiseksi ja jokin sanoo että ne tulee olemaan aikamoiset ? Myö mennään sinne tekemään heille show ja varmasti jäädään sen jälkeen myös pippaloimaan!

Nyt valmistautumaan photoshootingiin, ihanaa viikonloppua kaikille ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply