Happiest girl back at island home

Mie oon perillä, just käymässä nukkumaan ihanan isossa sängyssä jossa on puhtaat valkoiset lakanat ja muhkeat tyynyt. Meksikon jälkeen osaa todellakin taas arvostaa tätä Finolhun ”luksusta”, kun Playalla yhtenä päivänä esimerkiksi vesi tulvi ukkosmyrskyn johdosta niin kovin sisälle kotiin, että sänky kastui patjaa ja kaikkia vuodevaatteita myöten. Onneksi ilma-akrobaatilla riitti mielikuvitusta ja laitoin ilma-akrobatia-silkit lakanaksi kun se oli ainoa kuiva ja puhdas asia mikä kotonta vedenpaisumuksen jälkeen löytyi. ?

No, se niistä Meksikon tarinoista taas… Kesäloman lopuksi lähdin siis Helsinkiin maanantaina iltajunalla, menin hyvän ystävän Nooran luo Jollaksen joogikommuuniin, pidettiin leffa-ilta ja höpöteltiin kaikki kuulumiset, hoitelin asioita ja shoppailin hullun lailla keskustassa (ajatelkaa kun pitää suunnitella neljän kkden tavarat niin ettei mitään saa enää sinä aikana ostettua vaikka tarvitsisikin…) ja viimesenä iltana mentiin toiselle kaverille Annille yökylään. Heitettiin kunnon parin tunnin reippailulenkki ja tehtiin tortilloja.

Sitten alkoi taas miun seikkailu toiselle puolelle maapalloa ? ensin Kampista rautatieasemalle kävellen 40 kiloa tavaraa mukana ja lentokenttäjunaan. Helsingistä lento Dohaan, Qatariin. Parin tunnin välilasku. Dohasta lento Maleen, eli Malediivien pääkaupunkiin. Siellä viiden tunnin odotus ja sisäinen lento Dharavanduu- saarelle pikku lentokoneella. Dharavanduussa tunnin odotus ja speed boatilla toinen tunti Finolhuun. Sit vihdoin Perillä!

Mie lensin muuten ensimmäistä kertaa Qatar Airwaysilla mistä oon kuullut paljon hyvää, ja en kyllä näköjään suotta. Paljon enemmän tilaa economyssakin kuin normaalilennoilla, uskomattoman ystävällinen ja huomioonottava palvelu, hyvät ruuat (sai valita ilmaiseksi vaikka mitä erityisruokavalioita), ilmainen elokuvaviihde (muilla lentoyhtiöillä usein maksullinen)… Suosittelen! ?

Oli niin outoa olla takaisin näissä niin rakkaissa maisemissa. Toisaalta tuntuu ettei poissa ole ollutkaan ja toisaalta tuntuu kuin tässä välissä olisi kulunut kolme vuotta. Sain nyt väliaikaisen huoneen, kun meksikolaisen Miriamin lähtiessä sunnuntaina saan miun vanhan huoneen takaisin. Oli ihana nähdä niin paljon tuttuja kauniita hymyjä ja kokea olevansa tervetullut.

Tulin kuuden maissa illalla perille, ihana kollega Shelley oli odottamassa laiturilla ? Käytiin illallisella (ah, ei ruuanlaittoa seuraaviin kuukausiin) kaikki neljä artistia samaan aikaan ja sitten menin vielä kattomaan heiän showt. Täällä siis nyt meksikolaiset Miriam ja Betito, ja englantilainen Shelley, jotka kaikki pikkuhiljaa lähtee meidän  uuden tiimin alottaessa. Alku on aina vähän kaaosta kun tiimi elää joka viikko jonkun lähtiessä/ tullessa.

Huomenna meillä kaikilla vapaapäivä ja meinataan tehdä jotakin kivaa vesiaktiviteettia jos sää sallii.

Nyt nukkumaan, hymy kuin Hangon keksillä ? Happy Happy Happy ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply