Aina kesälomalla Suomessa

Meksikon kodista ollaan päästy Suomen kotiin. Mitkä kelit tälle kesälomalaiselle sattui tänä vuonna! Ihana aurinko on hellinyt täälläkin, ja taisin saada jopa paremmat rusketusrajat tällä reissulla kuin kolmessa kuukaudessa Karibialla. 😀 Ei sitä näköjään osaa edelleenkään arjessa rannalle mennä löhöilemään, vaikka asuu rantalomakohteessa.

Suomen lomaa siis melkein puolitoista viikkoa takana ja n. viikko vielä jäljellä… Heti ekana lomaviikonloppuna mentiin kavereiden kanssa viettämään tyttöjen iltaa miun vanhempien ihanalle kesämökille Saimaan saareen. Iskä oli huhkinut ennätysajassa uuden paljun alle pation ja kantanut vedetkin valmiiksi sekä toimi vesitaksina jotta myö päästiin miljoonine kasseinemme perille. Ihana iskä <3

Saunottiin, paljuiltiin ja grillattiin. Seuraavana aamuna tehtiin kunnon luksusbrunssi. Oli niin kivaa nähdä oikein ajan kanssa rakkaita lapsuudenkavereita, eikä vain kiireellä kahvitella jossakin keskustassa. Syksyllä heti uudestaan!

Mökkireissun lisäks oon pelannut sulkapalloa äitin kanssa, nauttinut Suomen luonnon ihanasta vihreydestä (Playalta sitä vihreää alkaa olla vaikea löytää eikä sitä tajuakaan miten paljon se vaikuttaa mielentilaan jos ei ikinä näe puita…), syönyt urakalla ruisleipää, käynyt kirpputorilla, treffannut kavereita ja shoppaillut. Nyt vielä viikonloppu perheen kanssa hengaillen, maanantaina Helsinkiin parhaan ystäväni Nooran luokse, ja torstaina taas Helsinki-Vantaalle ja kohti uusia seikkailuja. 🙂 Miun tämänhetkinen suurin unelma on toteutumassa ja pääsen palaamaan Finolhun saarelle! Ilmeisesti viime kerta meni niin hyvin, että sain uuden, neljän kuukauden, työsopimuksen. Mikä parasta, ihana Amanda tulee taas miun kanssa. Happiest girl in the world! Malediivi-jutut jatkuu siis taas.

 

Nyt täytyy lähteä nauttimaan äidin ihanasta kukkapihasta. Palataan!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply