Akrobaatin työpäivä Malediiveilla

Mie vietän täällä juuri rentouttavaa vapaapäivää. Aamupalan jälkeen rentoilin sängyssä ja skypettelin kaverin kanssa. Kävin kuntosalilla venyttelemässä tunnin verran ja sieltä spahan höyrysaunaan ja uimaan. Ah, kroppa tuntuu heti paremmalta. 🙂 Illalla ajattelin mennä katsomaan auringonlaskua ja keräilemään simpukoita rannalta.

 

Näin vapaapäivänä on hyvä kirjoitella miun ”normaalityöpäivästä” täällä. Jokainen päivä on aina erilainen, mutta joitakin rutiineja näin pienellä saarella väkisinkin tulee.

Meillä on töitä kuusi päivää viikossa, lauantaina ollaan siis kaikki kolme vapaalla. Jokaisella illalla on täällä Finolhussa oma teemansa, jonka ympärille buffet-ravintolan illallistarjoilu, taustamusiikki ja meidän showt rakentuvat. Maanantaina Rouge Night, Tiistaina Latinalainen, Keskiviikkona White Night, Torstaina Italialainen, perjantaina Soul Night, Lauantaina Club Night ja Sunnuntaina Arabialainen ilta.

Joka aamu herään vähän vaille yhdeksän, sillä meidän aamupalalle varattu aika loppuu puoli kymmeneltä. Yleensä vedän vain sortsit jalkaan silmät vielä puoliummessa ja kipitän ravintolaan syömään aamupuuron. Pikkuhiljaa kahvin voimalla sitä sitten alkaa heräilemään päivään. Aamupalan jälkeen mennään kuntosalille tai joogastudiolle reenaamaan, riippuen siitä pitääkö treenata esimerkiksi ilma-akrobatiaa, jotain koreografioita vai tekeekö jokainen omat henkilökohtaiset treeninsä.

Kuntosalilta suoraan taas syömään (hard life :D) lounas-buffettiin noin klo 13 maissa.

Yleensä tähän aikaan tulee pieni välikuolema ja pitää taas juoda kahvia että pystyy vetämään päiväshown, joka on klo 15. Amandan kanssa vuorottelemme merenneitona uiskentelun ja ilma-akrobatiasetin kesken. Merenneitoilu tarkoittaa siis sitä että uit puolisen tuntia altaassa, otat ihmisten kanssa kuvia ja moikkailet lapsosia.

Päiväsetin jälkeen jokainen yleensä tekee omia juttujaan, eli joko treenaa taas, nukkuu, lukee, puhuu kavereiden kanssa skypessä jne.

Vähän ennen seitsemää pitää alkaa tekemään iltameikkiä ja sen ollessa valmis mennään illalliselle kahdeksan maissa. Illallisen jälkeen lämmittelemään ja valmistelemaan illan esityksiä, ensimmäinen iltashow on normi-iltana klo 21.45 ja toinen 22.45, ja ne pitävät sisällään siis tulishowta, led-valoshowta, stiltseillä kävelyä, ilma-akrobatiaa ja muita sirkusnumeroita. Yhdeltätoista illalla ollaan saatu työpäivä päätökseen ja välillä jäämme viinilasilliselle tai ainakin hetkeksi rupattelemaan, välillä jokainen raahustaa suoraan omaan huoneeseen nukkumaan. 😀

Sitten on kaikenlaisia erikoisjuttuja kuten keskiviikkoisin Coctailpartyt, jolloin tarjoilen shamppanjaa rengastrapetsista käsin, ja jokaisen  täydenkuun aikaan full moon-partyt toisella puolella saarta tulishown ja jättikokon kera.  Joskus myös jätetään aamureenit välistä ja karataan snorklausretkelle tai mennään vain rannalle ottamaan aurinkoa. 🙂

Ensi viikolla on myös spesiaaliviikko kun on kiinalainen uusivuosi ja meidät viedään perjantaina esiintymään Amilaan ja lauantaina Huven Fushiin. Luksusvilla-time siis! ?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply