Whatta Life

Viisi viikkoa Malediiveilla tuli täyteen eilen, ja jokaikinen päivä päässä soi meksikolaisen reggaebändin laulu ”Whatta life, Whatta life, What a Beautiful Life”… Siitä on tullut meiän oma slogani ja lauletaan sitä aina kun päästään johonkin ihanaan villaan samalla kun pompitaan king size-sängyillämme ? Miuta alkaa nyt jo huolestuttaa että maaliskuussa täältä pitää lähteä pois.

 

 

 

Luksusvillojakin kivempaa on meidän arki täällä kotisaarella. Yksikään päivä ei ole samanlainen, ja meillä on niin mahtava tiimi. Meitä on siis ainoastaan kolme artistia, Amanda Englannista, Izak Meksikosta ja minä. Lisäksi saarella on italialainen bändi, jotka ovat aivan mahtavia tyyppejä myöskin; Giulia, Paolo, Gian Luca ja Lorenzo. Heidän kanssaan tulee hengailtua vapaa-ajallakin eniten. Uskomattoman taitavia artisteja enkä ole koskaan Meksikon hotelleissa nähnyt näin hyvää ja omantyylistään musiikkia soittavaa bändiä. Meillä on myös ajatuksena tehdä pieni yhteinen projekti tulishown ja livemusiikin kanssa, eilen oli ensimmäinen kerta kun esiinnyttiin samaan aikaan ja meni tosi kivasti! Yleensä meillä on erilliset setit ja me esiinnymme bändin tauolla mutta mietimme että italialaisen illan merkeissä olisi kiva tehdä spesiaalimpi tulishow ja yhdistää setit.

Meidän entertainment-crewhun kuuluvat myös DJ:t, meillä oli ihanat malediivilaiset DJt Simon ja Manal mutta he ovat nyt tauolla ja resident DJ Jaffa Englannista on tällä hetkellä saarella. Ei ehkä samalla aaltopituudella meikäläisen kanssa (ollenkaan ?) mutta toivottavasti saadaan Manal tai Simon takaisin pian. Olemme saaneet hyvän ystävän myös yhdestä baarimikosta,  intialaisesta Risleystä.

Tällä viikolla showt alkoivat vihdoin tuntua aikalailla valmiilta, ja oltiin ylpeitä itsestämme joka ilta. Tässä on ollut niin paljon muutoksia ja kaikenlaista special-keikkaa että ensimmäinen kuukausi meni melkein kokeillessa mikä toimii, mikä ei ja aina pari tuntia ennen illan settejä vielä editoitiin paniikissa musiikkia tai reenattiin koreoita. Mie olen ehdottanut paljon uusia ideoita baarimanagerille ja hän on pitänyt jokaisesta! On niin mukava kun täällä meitä kuunnellaan ja saamme aikalailla vapaat kädet show-settien suunnittelussa. Tänään kokeillaan aerial bartender-juttua coctail partyissa, toivottavasti menee hyvin ?

Ollaan ehditty vähän turisteillakin, ja käytiin Amandan kanssa delffiini-retkellä keskiviikkona. Yksi elämäni upeimpia kokemuksia, kun puolisen tuntia vesisateessa delfiinejä etsittyämme ne pulpahtivat pintaan veneen vieressä ja alkovat kisailla aivan kyljessä kiinni. Niin kauniita olentoja! En ikinä menisi delffinaarioon ja oli huikeaa nähdä ne niin läheltä niiden omassa elinympäristössä. Delffiinien jälkeen mentiin vielä koralliriutalle snorklailemaan, ja näin paaaaljon meritähtiä, yhden mustekalan ja merikilpikonnia. Tourin jälkeen makoilimme veneen katolla auringossa sen suunnatessa takaisin kohti Finolhua ja saimme hedelmiä ja keksejä. Whatta life, Whatta life…

Delfiinisöpöläiset

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply