Dear 2017, how good you were to me

Kuvat UudenVuoden aatolta ja viime päiviltä. 

 

Minun vuoteni 2017 oli ihana, yllätyksellinen, hyvällä tavalla haastava ja todella raikas. Tuntuu kuin menneenä vuonna olisin herännyt jostakin pidemmästä unesta ja alkanut elää jokaikisella solullani, sydän avoinna.

 

Alkuvuoden vietin Meksikossa, Playalla, elämällä tuttua perusarkea treenaten, tehden keikkaa ja sirkusperheen kanssa hengaillen. Kesäksi lähdin Eurooppaan, ensin Suomeen ja sieltä pienelle kiertueelle Saksaan, Sveitsiin ja Ruotsiin. Tämä maaginen reissu sai alkuunsa jonkinlaisen energian vaihdoksen minussa. Uusissa paikoissa tulee uusia ideoita. ? Tiedättekö sen tunteen kun elää flowtilassa? Olo on vapaa ja niin onnellinen ettei tarvitse edes nukkua tai syödä? Nauru on herkässä ja jokainen aamu herätessä olo on kiitollinen ja innokas näkemään mitä päivä tuo tullessaan. Ei murehdi turhia vaan luottaa että kaikki järjestyy. Elää hetkessä. Sellainen olo minulla oli tuolla matkalla pitkästä aikaa. ❤️

En olisikaan halunnut palata reissukuplasta todellisuuteen ja kohdata velvollisuuksia Suomessa, en halunnut että tuon ihanan olotilan taika raukeaisi. Olin vielä kuukauden Suomessa ja lokakuun alkaessa palasin takaisin Meksikoon. Parasta oli kuitenkin että siellä sama hyvä energia jatkui ?

Treenasin, tutustuin uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin, tein töitä ihanassa uudessa ryhmässä jossa oli todella hyvä työilmapiiri… Emelie tuli perässä Playalle ja meillä oli niin hauskaa! Vietettiin kunnon bilekuukausi tanssien ja nauraen ❤️

 

Sitten tuli Sara ja meidän viikinkitiimi oli kasassa. Minä sain varmistuksen Malediivien sopimukselle ja olin todella onnellinen elämäni ensimmäisestä ”oikeasta” sirkussopimuksesta.

Vuoden viimeiset viikot vietin täällä Paratiisissa vain ihmetellen miten hyvä 2017 minulle olikaan.

 

Kiitollinen on sana jolla lähden kohti vuotta 2018. ❤️

 

Ainiin! Aloitin vuoden 2018 uimalla merenneitona Orlando Bloomille ja hänen kaveriporukalleen, jossa oli muun muassa mukana Katy Perry ja Cara De Lavigne. He olivat vierailulla täällä meidän resortissa ?

(Kuvia heistä ei tietenkään saatu ottaa)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply