Joulu Malediiveilla

Viikko Malediiveilla asumista takana ja lottovoitolta tämä tuntuu edelleen. Frankfurtista matka jatkui siis Maleen, eli Malediivien pääkaupunkiin jonka lentokentällä hoidin työviisumiasiat (tai siis kaikki oli jo oikeastaan hoidossa, mikä tuntui niin mahtavalta Meksikon maahanmuuttoviraston jälkeen, heidän kanssaan minulla oli sellainen pieni Hunger Games- henkinen episodi ennen tänne lähtöä :D). Minua odotti hotellin työntekijä ja hän vei minut ensin Maleen pieneen keskustahotelliin, sillä ilmeisesti sää oli niin huono ettei Finolhuun sillä hetkellä päässyt. Kunnon päikkäreitten jälkeen ilma oli parantunut ja minut tultiin herättämään että matka jatkuu taas. Kaksi pientä lentomatkaa sellaisella pienoislentokoneella ja vielä veneellä puolisen tuntia ja sitten olin perillä ihanassa Finolhussa. Oli jo myöhäinen ilta, joten söin vain iltapalaa, katsoin muiden artistien shown, hengailin hetken aikaa heidän kanssaan ja sitten nukkumaan. Aamulla vasta sitten todellisuudessa paljastui millainen paratiisi uusi kotini on. ?

Seuraavana päivänä kaverini Jonas (yksi artisteista) esitteli minulle saaren ja kertoi hiukan päivärutiineista. Meillä on ihana kuntosali aivan meren äärellä, joogastudio ulkoilmassa, sekä saamme käydä Spassa hieronnassa henkilökunta-alennuksella. Vesiurheilu-mahdollisuuksia on snorklaamisesta sukeltamiseen ja kaikki meille ilmaisia ?

Normaalisti saamme syödä asiakkaiden buffet-ravintolassa (jossa on aivan mielettömät ruuat), mutta nyt joulun ja uuden vuoden ajaksi siirryimme työntekijöiden ruokalaan. Mikä sekin on toisaalta hauskaa, voi hengailla enemmän paikallisten kanssa. Jouluateriakin  oli riisiä, currya, intialaisia yrttejä ja chapati-leipää ?

Meillä oli aika paljon ekstrashowta nyt joulun aikaan, kävimme lasten joulujuhlassa hulahulailemassa ja rantajoulubileissä, joihin joulupukki saapui vesiskootterin kyydissä lahjat mukanaan. Saari oli koristeltu joulu-teeman mukaisesti, isot piparminttukaramellit ja porovaunut sopuisasti palmupuiden lomassa ?

Nyt, viikon jälkeen, alkaa pikkuhiljaa kotoutumaan, ei eksy aivan koko ajan, ja on muodostunut jo jonkinlainen oma päivärutiini. Tietysti meillä on vielä kaikenlaista ekstrahässäkkää kun Uuden Vuoden juhlinnat ovat vielä tulossa ja tiimikään ei ole vielä kasassa, sillä minä olen tällä hetkellä ”vanhojen” artistien kanssa, joiden työkausi on  juuri päättymässä. Tänään tai huomenna tulevat meksikolainen poika ja englantilainen tyttö, jotka siis tulevat olemaan ne miun tiimiläiset. ?

Palataan! ?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply