Can you see the fire burning inside me?

Miulla on ollut viime aikoina aivan superyyber-kiitollinen olo. Yhtenä päivänä kun seisoskelin kodin ovella katsellen taivasta, tunsin niin suurta kiitollisuutta kaikesta mitä miulla on, että meinasi tulla kyyneleet silmiin. Tämä syksy on ollut miulle isojen muutosten aikaa, ja välillä on hiukan hirvittänyt, mutta kaikki on järjestynyt parhain päin ja nyt olen tosi tosi onnellinen.

Emelie tuli Playalle noin kuukausi sitten ja meillä on ollut yhdessä jo vaikka minkälaisia seikkailuja. Ollaan

reenattu, joogattu, juotu liikaa rommia, käyty elokuvissa katsomassa ihana meksikolainen leffa Dia de Muertosista, kahviteltu, tanssittu salsaa aamuun asti, suunniteltu uusia projekteja kesää varten, tutustuttu uusiin ihmisiin, otettu aurinkoa ja vietetty monia päiviä rannalla auringonlaskuun asti, syöty aamupalaa ulkona tuntikaupalla…. Kaikkea sellaista pientä mistä rakentuu ihania päiviä ja hauskoja muistoja <3

 

Viikon päästä saapuu Sara, ja sitten koko viikinkitiimi on kasassa taas!

Tällä viikolla yksi meidän kaveri, Maya, joka on töissä Cirque du Soleissa, voitti työpaikkansa arvonnassa kaksi vapaalippua ja mie ja Emelie päästiin katsomaan show. Miun ensimmäinen kerta koskaan katsomassa livenä Cirque Du Soleita, maailman parasta sirkusta. Sai taas sellaiset inspiraatiotärinät, ettei ainakaan motivaatiota pitäisi puuttua reeneissä. 🙂

 

Tänään käytiin tyttöjen kanssa aamupalalla ranskalais-meksikolaisessa kahvilassa Choux Chouxissa, joka toimii myös epävirallisena kulttuuripaikkana. Hyvää luomukahvia, rapeaa ranskalaista leipää avokadolla ja marjoilla, livesaksofonisti ja parhaat ystävät ympärillä; voisiko sunnuntai-aamua paremmin aloittaa?

Kahvilasta mentiin Emelien kanssa suoraan rannalle ja lähdettiin vasta auringon jo melkein laskiessa pois. Tarkoitus oli mennä vielä illalla katselemaan täysikuuta, tekemään taikoja ja meditoimaan mutta oli melkoisen viikon jälkeen puhti niin pois että päätin pyhittää loppuillan manikyyrin tekemiselle ja netflixin tuijottamiselle. Hiukan köhäinen olokin, toivotaan että kunnon yöunet parantavat sen pois koska huomenna on maanantai joka tarkoittaa uutta kivaa reeniviikkoa.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lotta 12/09/2017 at 10:08

    Moikka! Oon eksynyt sun blogiin tulevan Meksikon matkan lähestyessä ja pysähdytäänkin Playalle muutamaksi päiväksi. Osaisitko suositella jotain hyvää paikallista ruokapaikkaa, joka ei olisi ihan turistien täyttämä ja sopuhintainen? 🙂

    Mielenkiintoista lukea sun elämästä siellä!

  • Leave a Reply