Syksyn kuulumiset

Kuvat Playalta lokakuun ajalta. 

 

Euroopan kiertueelta palatessa nautin perheen ja kavereiden kanssa olemisesta, vedin vielä yhden notkeus ja liikkuvuus-workshopin Imatralla ja yritin tahkota kouluprojekteja pakettiin. Eihän se oo liian viime tipassa kun pääsee täyteen buukatulle EA-kurssille peruutuspaikalle päivää ennen lentoa, kun on ollut kaksi vuotta aikaa suorittaa kyseinen kurssi?

Kävin myös synttärireissulla Tukholmassa. Jotenkin masensi ajatus synttäreistä syksyisessä Lappeenrannassa ja päätin lähteä vielä moikkaamaan ihania ruotsalaisia kavereitani Emelietä ja Saraa. Tehtiin meksikolaista ruokaa, fiikkailtiin paljon ja reenattiin. Käytiin Emelien kanssa tekemässä ledvalo-keikka paikallisen jooga/tanssistudion synttäribileissä ja juhlittiin siinä samalla vähän itsekkin. Saatiin esiintymisestä vaihdossa joogastudiolle 10 kerran käyntikortit, ja juhlien jälkeisenä päivänä rentouttava yin-jooga teki todella hyvää. Ja jos muutan keväällä Tukholmaan, pääsee vaikka heti tanssitunnille 😀

Syyskuun lopussa siis lensin takaisin Meksikon kotiin. Aika on mennyt vauhdilla, kun on päässyt taas omaan arkeensa kiinni. Aamulla tanssitunnille, sieltä ilma-akroreeneihin, kotiin syömään, hiukan lepiä ja showhun tai kavereiden kanssa hengailemaan kahvikupposen äärelle. Oon reeneistä tosi innoissani, kun menin uudelle voimistelusalille, ja siellä on melkoisen mahtavat tilat ilma-akroilulle. Pääsee treenaamaan rengastrapetsia joka päivä, joka on miulle ihan ennenkuulumatonta luksusta, kun yleensä täällä on ollut tilat kiven alla. Tuntuu kuin olisi sirkuskoulussa, kun täällä salilla yhdessä nurkassa akrobaatit heittävät voltteja, toisessa jonkkaillaan, tanssisalissa hiotaan koreografioita showta varten ja meitä ilma-akroilijoitakin on mukavasti. Mikä parasta, melkein kaikki ollaan kavereita tai ainakin tuttuja keskenään, joten apua ja inspiraatiota saa aina! 🙂

Eilen oli yhden kaverin synttäripippalot, ja hän oli vuokrannut talon uima-altaineen juhlia varten. Miekin tanssin siellä menemään cumbiaa pitkästä aikaa melkein aamuun asti ja tänään kyllä vähän väsyttääkin. 😀 Hauskaa oli! Huomenna taas treenien pariin ja kiire viikko tiedossa muutenkin… Mutta ei haittaa, kun kaikki on kivaa tekemistä 🙂

Ainiin, ja mie leikkasin uuden hiustyylin ja tykkään kovasti! Sain samalla uuden lempinimenkin; Karibian Lagertha 😀

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply