Terveisiä Saksasta!

Saksan osuus alkaa olemaan paketissa, juuri pakkaillaan ukkosilmassa autoa huomista hyvin aikaista lähtöä varten. Reissua on nyt takana jo kolmisen viikkoa ja aikamoisen nopeasti ne on kyllä hujahtanu, mutta ihanaa päästä jatkamaan taas matkaa.

Meidän tukikohta täällä Saksassa on pikkukaupunki nimeltään Ingolstadt ja täytyy sanoa suoraan että melko mitäänsanomaton ja tylsä peruskaupunki. Suurin nähtävyys taitaa olla Audin tehdas ja museo, ja bongattiin jopa Audi-patsas. Ehkä se kertoo jo aika paljon kaupungin persoonallisuudesta. 😀

Muutama hyvä ravintola kokeiltiin keskustassa, ja jos joku joskus sattuisi eksymään tänne niin suuri suositus Tin Tin-ravintolan vuohenjuusto-viikunaburgerille täydellisen rapsakoine ranskalaisineen. Huikeen hyvää!

Ensimmäinen viikko Ingolstadissa meni kokonaan koreografioita tehdessä, niitä reenatessa, tulivälineitä nikkaroidessa ja esiintymisasuja ommellessa. Ei oltu koskaan aikasemmin tälläsenä porukkana tehty yhdessä töitä, joten hommaa riitti. Mie löysin lähistöltä mahtavan puiston nimeltään Spielpark,jossa kävin tekemässä usein omat reenit ja apinoimassa.

Toisella viikolla lähdettiin esiintymään Sveitsiin Summer Never Ending- festivaaleille. Mie en ois ikinä uskonut sen kaiken tavaramäärän mahtuvan yhteen autoon mut niin ne sinne vaan sujahti. Kaikki tulivälineet (joita oli PALJON) , reput, makuualustat, makuupussit, teltat, eväät …. 😀

Meidän matkanteko oli melkoisen verkkasaa, kun pysähdeltiin kahville, kauppaan ja syömään vaikka matkaa ei ollutkaan linnuntietä kun nelisen tuntia. Onneks kaikilla oli samanlainen tahti niin ei menny kellään hermot.

Festarit oli aivan huikeissa maisemissa Sveitsin alpeilla, ja muutenkin hienosti järjestetyt ja mukavan pienet. Kolme lavaa, ruoka- ja vaatekojuja, pienet workshopteltat.

Myö oltiin artisti-leirintäalueella, jossa onneksi pääsi kunnon vessaan ja kuumaan suihkuun. Telttailussa ei ollut muuten mitään vikaa, mutta kun satoi kaatamalla joka ilta. 😀 Siellä myö kökötettiin esiintymismeikit päällä ja huokaillen katseltiin muiden kotoisia asuntovaunuja. Tehtiin molempina iltoina tulishow, joskin sade teki siitä hiukan haastavaa mutta kaikesta selvittiin kunnialla. Päivisin onneksi paistoi aurinko ja italialaisen kojun kahvi oli hyvää.

Festareilta palattaessa heitettiin siihen päälle vielä kotimatkalla hääkeikka, missä meitä taaskin kohdeltiin hyvin ja hemmoteltiin jäätelöbuffetilla ja maistuvilla alkoholittomilla coktaileilla.

Sunnuntaina reissun jälkeen oltiin aivan poikki, sen verran rankka rutistus oli.

Kolmannella viikolla ehdittiin käydä vähän Ingolstadissa kävelemässä ja syömässä, mie vietin yhden päivän myös paikallisessa ostoskeskuksessa shoppaillen.

Treenit jatkui pienen breikin jälkeen, ja perjantaina meillä oli Ingolstadin omilla musiikkifestareilla keikka bändien välisellä ajalla ja lauantaina lähdettiin tyttöjen kesken tunnin ajomatkan päähän Erdingiin kulttuurifestivaaleille esiintymään.

Nyt sunnuntaina ollaan käyty pitkällä kävelyllä, pakattu, ja syöty ihanaa intialaista.

 

Huomenna otetaan lautta kohti kanelbullareita ja iloisia ruotsalaisia, jippii! 🙂

Pysykää matkassa mukana ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply