Kesäkuulumisia

Mie oon melkein kuukauden päivät ollut Suomessa ”lomalla” (eli oikeastaan tehnyt kaikkea muuta kuin lomaillut 😀 ), ja nyt on aika jatkaa seikkailua. Oon just Helsinki-Vantaan lentokentällä, ja pitäisi seuraavaksi neljäksi tunniksi keksiä tekemistä ennen kuin aikainen aamulento lähtee kohti Muncheniä. Hyvää aikaa tulla siis blogiin kirjoittelemaan. 🙂

Munchenista alkaa miun mini-Euroopan kiertue tulihommien parissa keikkaillen. Meitä on neljän hengen kansainvälinen ryhmä (Suomi-Ruotsi-Saksa-Costa Rica) ja keikkaa on Saksassa, Sveitsissä ja Ruotsissa. Elokuun puolessa välissä palaan Suomeen. Ei oo kyllä mitään odotuksia tästä reissusta enkä oo oikein ehtinyt sitä edes fiilistelemään, mutta avoimin mielin matkaan lähden. Toivotaan vaan että keikat menee hyvin ja että meillä on keskenämme kivaa, muulla ei oo niin väliä!

Ennen Eurooppaa ajattelin kuitenkin laittaa tänne muutamia kuvia Suomestakin, sillä miulla on ollut ihan huikean hauskaa täällä. Ei ole edes kylmät ja sateiset kelit haitanneet. Heti kun kuukausi sitten astuin Helsingin lentokentälle, tuli sellanen rauhallinen ja levoisa olo ja iso hymy nousi huulille. Ihana ihana Suomi ❤️ 

Jäin Helsinkiin muutamaksi päiväksi parhaan kaverini luokse, kävin tsekkaamassa heti uuden Streetworkout-parkin Hernesaaren rannassa ja siellä oli just sillon reenaamassa miun ultimate idol ja woman crush Oona Kivelä! Oli ihan pakko pyytää yhteiskuvaa, kun kuvittelin Armandon ilmettä sen saadessa sen whats uppiinsa. Oon koko talven katsonut Oonan videoita Armiksen kyllästymiseen asti ja alle 24 tunnin Suomessa oleskelun jälkeen jo saanut sen kanssa kaverikuvan 😀

Miun kaveri asuu Jollaksessa, ihanalla asuinalueella meren äärellä ja siellä oli ihanan rauhallista. Menin juhannuksen viettoonkin hänen luokseen ja meillä oli huikea juhannus! Leivottiin raakakakku, treenattiin pihalla, käytiin metsässä tekemässä saunavasta ja juotiin kahvit auringon lämmittämällä kalliolla, saunottiin ja ”uitiin” (kahen sekunnin pulahdus)  jääkylmässä meressä ja tehtiin tietenkin kaikenlaisia juhannustaikoja.

Sunnuntaina mentiin vielä Lintsille ja ostettiin iltarannekkeet. Vitsi että oli hauskaa pitkästä aikaa kirkua vuoristoradoissa ja nauraa niin, että poskia koski 🙂

Kävin tietenki omassa happy placesissani eli Mäntysaaren mökillä. Miten siellä voikaan olla niin hyvä energia ja upeat maisemat. Paras paikka maan päällä! ❤️❤️

Juhannuksen jälkeen oli ns. loman loppu ja workshoppi-viikko kun pidin Imatralla kolme workshoppia. Oli antoisaa  päästä pitkästä aikaa taas opettamaan. Itsekin oppii samalla aina tosi paljon, ja saattaa ymmärtää jotain vanhojakin temppuja ihan uudella tavalla. Kävin myös pikasuppailulla ja tuli kauhia hinku päästä uudestaan! Elokuussa toivottavasti on aikaa oikein pitkän kaavan suppailuun.

Viimesen viikon tein vielä vähän muita töitä, Viipuriin risteilevällä laivalla tarjoilijana. Miun pitää tehdä matkatoimisto-harjoittelu kesän aikana ja pääsin mukavaan työpaikkaan sitä suorittamaan jossa voin harjoittelun ohella tehdä muutamia vuoroja laivalla. Oli kyllä yllättävän hauskaa, vaikka päivät olikin piiiiitkiä. Parasta oli kun pääsi työpäivän keskellä päikkäreille pariksi tunniksi hyttiin.

Tän kaiken lisäks oon ehtinyt syömään jäätelöä, treenaamaan suht koht ahkerasti, ja näkemään suurinta osaa kavereista. Elokuussa aion jatkaa Suomesta nauttimista täysin siemauksin mutta nyt seikkailemaan ja näkemään uusia paikkoja… Pysykää kuulolla! 🙂

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply