Pieniä kevätretkiä

Mie oon yksin kotona piiiiiitkästä aikaa, Armis lähti keikalle toiselle puolelle Meksikoa, Oaxacan pääkaupunkiin eli Ciudad de Oaxacaan. Itseasiassa miunkin piti olla reissulla mukana, mutta muutama päivä ennen lähtöä päätin jäädä kuitenkin kotiin. Tuntuu, että viime aikoina on ollut niin paljon kaikkea kivaa tekemistä, ettei oikein ole ehtinyt kunnolla hengähtää ja miusta tuntuu että mitä vanhemmaksi sitä tulee, sitä herkempi miusta on tullut hulinalle. Tarvitsee paljon enemmän henkistä lepoa ja rauhottumista aina välissä. Varsinkin täällä Meksikossa, missä nyt aina on aikamoinen härdelli päällä. 😀 Ehkä sitä myös osaa kuunnella enemmän itseään, ja olla rehellisempi siitä mikä olisi juuri nyt parasta. Miulla on ollut hiukan kovempi treenikausi päällä, ja siitäkin syystä lepoa tuntuu tarvitsevan enemmän.

Meillä kävi noin kuukausi sitten ihania vieraita, yksi ystävä Italiasta asti ja toinen Meksikon Tyynenmeren rannikolta. Oli todella iloinen jälleennäkeminen! Käytiin porukalla Tulumissa telttailemassa ja cenotessa eli luonnonlaguunissa päiväreissulla. Syötiin hyvin, hengailtiin meillä jutellen ja jutellen tunteja, kahviteltiin ja vähän reenattiinkin yhessä. 🙂 Tosi kivat puoltoista viikkoa vanhojen ystävien kanssa. <3

Pakko tietenkin ottaa hulahulat mukaan cenoteen 😉

Toinen kohokohta viime aikoina oli, kun meiät Armiksen kanssa kutsuttiin meidän ystävien ravintolan laajennuksen kunniaksi järjestettyihin juhliin esiintymään. Tämä ravintola sijaitsee Bacalar-nimisessä kaupungissa, joka on kuuluisa seitsemän sinisen värisestä järvestään. Bussilla Playalta Bacalariin körötteli noin neljä tuntia, joten ei mikään paha matka. Armando soitti avajaisissa DJ-keikan, mie esiinnyin led-valohulalla ja toisena päivänä rengastrapetsilla. Tästä hyvästä saatiin hotelli kahdeksi yöksi järvinäkymällä, ruuat koko viikonlopun ajan ja matkakustannukset, sekä tietenkin tilaisuus nähdä ystäviä pitkästä pitkästä aikaa. Aika luksusta, ja oltiin ihan onnessamme tästä pienestä viikonloppu-”lomasta”. 🙂

Perjantaina saavuttiin iltapäivällä, käytiin tsekkaamassa esiintymispaikka, syötiin ravintolalla ja lähettiin valmistautumaan hotellille.  Myöhemmin illalla ravintolan kiinni menemisen jälkeen meille ystäville oli pieni juhlatilaisuus missä maisteltiin vaikka mitä ihania ruokia, vegaanijälkkäreitä, kuunneltiin musiikkia ja juteltiin. Lauantaina käytiin kajakoimassa ja uimassa sekä pienellä kierroksella kaupungin pienessä keskustassa. Sunnuntaina aamupalan jälkeen hyvästeltiin meiän ystävät, shoppailtiin koiravahdille pieni käsintehty unisieppari tuliaisiksi ja hypättiin bussiin kohti kotia. Huippureissu! 🙂

Jos joskus joku eksyy Bacalariin, suosittelen ehdottomasti järvenrantaravintolaa nimeltään La Playita, herkullista ruokaa ja listalta löytyy jokaiselle jotakin vauvasta vaariin ja lihaanista vegaaniin. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply