Sunday Vibes

Ihan luksusta mahataudin jälkeen kun voi taas syödä ja pääsee ulos aurinkoon. Mites mie just viime postauksessa hehkutinkaan sitä terveyden merkitystä? 😀 No, keskiviikkona syötiin sushia ja torstaina oksennettiin merilevää. Huh, oikein tuli vanhat muistot mieleen kun ei ollut pitkään aikaan mahatauti kiusannut. Silloin kun olin vasta Meksikoon muuttanut oli lempinimeni joidenkin suomalaisten kavereiden keskuudessa Mahatauti-Maestro kun olin sillä alalla niin kokenut. Kertonee jotakin sairastumisten määrästä. Melkein aina aiheuttajana on ollut niin maukas mutta petollinen sushi. Kai se on pakko uskoa taas että se on jätettävä ruokavaliosta pois. Niisk. No, jotain hyvää tässä mahataudissakin sillä oon kaivannut jonkinlaista lähtöbuustia terveellisemmälle syömiselle ja kas vaan, niin se Universumi taas antoi apuja. Nyt todellakin tekee mieli vaan pelkkää puhdasta perusruokaa.

IMG_0345

Tänään olo oli jo hyvä ja uskaltauduin oman sängyn ulkopuolelle. Tein aamulla kaikille terveellisiä  banaanipannukakkuja hedelmien kera. Maistoin ekaa kertaa myös Dragon Fruittia eli lohikäärmehedelmää. Sitten lähdettiin tyttöjen kanssa rannalle 🙂 Oli ihana uida ja vaan lepuuttaa palmujen varjossa.

IMG_0320

IMG_0343

Karina teki rannan jälkeen kaikille pinaattipastaa. Nyt meinasin jatkaa sunnuntai viboja löhöilemällä Kaikun kanssa. (Armis lähti keikalle). Huomenna miunkin pitäis olla taas jo treenikunnossa, jippii!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply