Happy summerdays at lighthouse

Sain parhaan ystäväni Nooran majakkasaarelle vierailulle. Oli niin hauskaa että näiden muistojen voimalla jaksaa painaa töitä loppuajan. Miulla oli sinä päivänä siivousvuoro, ja Noora auttoi miuta jotta päästiin nopeammin tekemään yhdessä kaikkea kivaa. Miuta nauratti kun se imuroi menemään Kylmäpihlaja-tpaita päällä ja myrkynvihreät crocsit jalassa niin luontevasti ihan kuin sekin olisi meillä kesätöissä. Taidetaan molemmat olla luonteeltamme hyvin helposti sopeutuvia…

IMG_5367

Vedettiin porrastreeni majakan rappusissa, otettiin joogi-kuvia aurinkoisilla kallioilla, syötiin hyvin, käytiin illalla ihastelemassa majakan valoa elokuun pimeydessä ja juotiin vähän viiniäkin. Seuraavana päivänä mentiin vielä Raumalle yhdeksi yöksi, kun miulle sattui sopivasti siihen vapaapäivä. Käytiin puistossa slacklainailemassa (eli tasapainoilemassa) pari tuntia ja sekin oli niin hauskaa kun en ollut pitkään aikaan sitä tehnyt. Ja aamulla kyllä tunsi jaloissa että jotain oli tehty 🙂

IMG_5339

Viimeinen viikko pärähtää käyntiin huomenna, enää kuusi päivää Majakkasaarella. Tunteet on hyvin ristiriitaiset tässä vaiheessa, kun mieli intoilee jo tulevasta minilomasta Lappeenrannassa ja Meksikostakin, mutta samalla on hyvin haikeeta jättää tuo niin upea saari ja ihanat työkaverit. Noh, kaikelle on aikansa ja kyllähän tuolla on tullut kirottuakin tätä kesätyövalintaa muutaman kerran. 😀 Mutta kaikesta huolimatta, on se vaan ollut hieno ja unohtumaton kesä <3

IMG_5335

Huomasin juuri, että hei miehän oon tällä hetkellä viikon bloggaajana! 🙂 Olisi hauskaa, jos kaikki täällä käväisseet jättäisivät pienen puumerkkinsä eli jonkinlaisen kommentin. Kuka näitä tarinoitani lukee? 

Ihanaa viikkoa kaikille 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Anna / 270 degrees 08/22/2016 at 06:44

  Ollappa itsekin notkea joogi, mä niin tykkään tällaisista kuvista <3

  Ja siis terve vaan! Olen Anna, ensimmäisellä vierailulla blogissasi. Rantapallon blogit-sivun kautta tosiaan tänne löysin ja pitänee tutustua tarkemminkin…:)

 • Reply ainoemilia 08/23/2016 at 15:54

  Moikka Anna! Sinustakin voi tulla, minä olin vielä muutama vuosi sitten notkea kuin rautakanki ;D Kiitos kivasta kommentista ja toivottavasti jäät mukaan matkaan. 🙂

 • Reply Kunkku-Markku 08/24/2016 at 16:45

  Hei Aino! Oletpas sinä löytänyt hienon kesätyöpaikan! 🙂 Tuollaisessa paikassa työntekokin taitaa sujua kuin tanssi. Ja työkaverisi ovat varmasti aivan ihania!!

  • Reply ainoemilia 09/11/2016 at 21:28

   Hahahha Kunkku-Markku, kylhän sie tiiät että olit työkavereista se parhain 😀 <3

 • Reply Marja 08/27/2016 at 18:57

  Hei Aino! Löysin sinut uudelleen Rantapallon suosituksen kautta, seurasin edellistä blogiasi. Olen Marja ja asun myös Meksikossa, Meksiko Cityn lähettyvillä. Opiskeletko matkailualaa Suomessa? Kiva, kun pystyt yhdistämään molemmat kulttuurit ja matkustamaan sujuvasti Suomen ja Meksikon välillä. Minulle Suomi on ollut kesäloma kohde ja joskus harvoin olen päässyt viettämään Joulun Suomessa.

  • Reply ainoemilia 09/11/2016 at 21:31

   Moikka Marja! Kiitos kommentista, ja hauska kuulla että oot ollut mukana jo edellisestä blogista asti 🙂 Opiskelen matkailualaa Porvoon Edupolissa, mutta suurimmaksi osaksi etänä (opiskelu suoritetaan verkkoluentoina, itsenäisinä tehtävinä ja työharjoitteluina). Miksi sinä olet päätynyt asumaan Meksikoon? Kauanko olet asunut täällä? 🙂

 • Reply Jenny 09/08/2016 at 07:41

  Mie luen myös! T. Rakas sisko 🙂

  • Reply ainoemilia 09/11/2016 at 21:32

   <3 <3 <3

  Leave a Reply