Kesätöissä majakkasaarella

Miltä kuulostaisi kesätyö pienellä majakkasaarella, n. 45 minuutin venematkan päässä rannikolta, jonne ei välttämättä edes myrskysäällä pääse? Jakaen asumistilat, ja huoneenkin, viiden entuudestaan tuntemattoman työkaverin kanssa? Kolme kuukautta tuijotellen horisonttia ja seuraten lintujen puuhailua? No, miun kesätyölle tietenkin! 😀

Terveisiä siis Kylmäpihlajan majakkasaarelta, Rauman saaristosta 🙂

IMG_4663

Viikko on vierähtänyt, ensimmäiset kolme päivää siivottiin majakkaa kesäkuntoon  ja se kävi kyllä oikein hyvin jalkareenistä kun ravasi imurin kanssa kahdeksan kerrosta ylös ja alas. Eikä ollut hullummat ikkunanpesumaisematkaan. Viime perjantaina avasimme majakkahotellin ja -ravintolan vierailijoille ja Kylmäpihlajan kesäkausi 2016 alkoi.

IMG_4652

Tässä hiukan tunnelmia ensimmäiseltä viikolta… 🙂

IMG_4715

 

IMG_4719

IMG_4688

IMG_4712

IMG_4659

IMG_4684

Miulla oli nyt tiistaina anniskelupassitesti, ja kun mantereelle piti lähtä, niin ideana oli pitää pari vapaapäivää ja tutustua Raumaan nauttien auringosta. Heti lähtöaamuna kurkku oli kipeä, ja kunnon flunssahan siitä tuli. Makasin sitten vapaapäiväni toipilaana työkaverin lainaamalla asunnolla 😀 No, toivottavasti ensi kerralla on parempi tuuri ja pääsen vierailemaan esimerkiksi söpössä PuuRaumassa, joka on myöskin yksi Unescon perintökohteista.

Ensimmäisen viikon yhteenveto: huikeat maisemat, huikeat työkaverit ja työilmapiiri, huikeata ruokaa, huikeita asiakkaita!

p.s. Täällä on leuanvetotankokin… 🙂

IMG_4709

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply sonjanette | FIFTYFIFTY 06/17/2016 at 08:31

  Kuulostaa hauskalta kesätyöltä! Jotain tällaista tai lammasvahdin hommmia olisi joskus ihana tehdä kesäaikaan. 🙂

 • Reply ainoemilia 06/17/2016 at 11:27

  Kiitos kommentista Sonja! 🙂 Ja hei sittenhän siulle täydellinen kesähomma löytyy tuosta parin kilometrin päästä, Kuuskajaskarin saarelta, jossa on myös kahvila ja matkailutoimintaa (ei harmi kylläkään majakkaa) ja siellä on lampaitakin! 😉 Aion itsekin mennä niitä lampaita rapsuttelemaan kesän aikana…

 • Reply Nimetön 06/21/2016 at 09:24

  Oi, ihania kuvia! Ja hyvä kuulla että siulla on kaikki hyvin, mursun muisku <3 tullaan visiteeraamaan jossain vaiheessa, kun vähiten odotat 🙂
  J

 • Leave a Reply