Moi Madridista!

IMG_4419

Mie oon Madridissa, puolentoista päivän pituisella välilaskulla. Eilen iltapäivällä saavuin, täällä satoi kaatamalla ja mie etsin rinkka selässä hostellia. No, onneksi mieliala oli niin iloinen ettei kastuminenkaan haitannut! Hostelli, La Fontana, on ihan keskustassa ja mukava. Ihana rauha, kun miulla on oma huone. Kaikun oli alunperin tarkoitus matkustaa miun mukana, mutta loppujen lopuksi Armis päätyi jäämään Kaikun kanssa Meksikoon kesäksi. Miun kesätyö tulee olemaan tosi intensiivinen, eikä vapaa-aikaa paljoa ole, ja Armandolla on nyt hyvä treenirytmi Playalla ja sirkushommiakin kivasti. Ei ollut siis mitään järkeä matkustaa koko perheellä Suomeen, vaikka kyllähän neljän kuukauden ero hiukan ahdistaa. No, eiköhän tästäkin selvitä hymyssä suin oikealla asenteella 🙂

Huomenna matka jatkuu  Suomeen, jossa miulla on kuukauden loma, ja sitten alkaakin kesätyöt.

Kaikenlaista hauskaa ehti tapahtumaan viime viikkoina Playalla, mutta koska muutimme uuteen asuntoon, meillä ei ollut nettiä enkä päässyt tänne kirjoittelemaan. Uuden kodin alue on vasta asutettua, ja internetfirmoilla oli jonkinlainen sota käynnissä kummalle tämä uusi markkina-alue kuuluu, joten näin ollen kumpikaan ei voinut meille nettiä asentaa. Only in Mexico

Uusi talo, johon muutettiin on aikamoisen kiva, ja jos sitä pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, olisi sana UIMA-ALLAS. 😀 Meille tuli muuton aikana erittäin rakkaita vieraita Italiasta ja toiselta puolelta Meksikoa, joten pidettiin pienimuotoiset pippalot jälleennäkemisten ja tupaantuliaisten merkeissä. Paljon cevicheä, ystäviä, aurinkoa ja maissikakkua kinuskikastikkeella. Illalla katsottiin valkokankaalta yhdysvaltalaisen dokumentintekijän Richardin ensimmäinen raakaversio elokuvasta joka kertoo meistä, eli Playa del Carmenin tuli/sirkusperheestä. Oli hauskaa katsoa leffaa porukalla kun yhteiset muistot naurattivat ja koskettivat 🙂 Kyllä meillä on kaikista vaikeuksista huolimatta ihana sirkusperhe!

Captura de pantalla 2016-05-10 a la(s) 07.43.20

Toukokuu aloitettiin rakkaudellisissa tunnelmissa, kun kaksi hyvää ystäväämme päättivät pitää seremonian liittonsa merkiksi.  Seremonia pidettiin meren rannalla auringon noustessa, eli n. kuuden jälkeen aamulla. Näissä hiukan erilaisissa häissä niin pari kuin kaikki häävieraatkin puhdistettiin pyhällä suitsukkeella, copalilla, tervehdittiin neljää ilmansuuntaa ja ripoteltiin seremonian lopuksi siemeniä ja kukanlehtiä hääparin päälle.

Captura de pantalla 2016-05-10 a la(s) 07.43.52

Kävin myös astrologilla ennen lähtöä (sain sen Armikselta vähän niinkuin läksiäislahjaksi) ja oli kyllä mielenkiintoista. Moni asia osui niin oikeaan, ettei se voi olla sattumaa. Ehkä voisin kertoa tästä vielä lisää myöhemmin 🙂

Nyt lähden syömään vielä vähän lisää tapaksia…Ihanaa viikkoa kaikille!

IMG_4424

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply