Welcome 2016 !

Uuden vuoden ensimmäisiä päiviä vietellään, ja joka puolella puhutaan siitä millainen kulunut vuosi oli, millaista tulevasta toivotaan ja minkälaisia tavoitteita halutaan vuonna 2016 saavuttaa. Minäkin haluan tehdä pientä yhteenvetoa menneestä, jotta voin lähteä kevein mielin kohti uusia seikkailuja, joita on toivottavasti paljon luvassa tälle alkaneelle vuodelle.

Minulle vuosi 2015 oli hyvä vuosi vaikkakin erilainen verrattuna aiempiin. Asuimme Suomessa viiden vuoden Meksikossa oleskelun jälkeen, ja se oli sekä hyvällä että huonolla tavalla erilaista. Opittiin paljon uutta itsestämme ja toisistamme, ja vaikka 2015 ei ehkä ollut se kaikista huikein vuosi, oli se hyvin kasvattava. Vuoden alussa Armando sai vihdoin oleskeluluvan kahdeksan kuukauden tuskaisen odotuksen jälkeen, ja se hetki kun saatiin tieto luvasta on yksi muistiin piirtyneimpiä. Kaksi viikkoa luvan saamisen jälkeen onni jatkoi myötä, ja Armis sai kaksikin työpaikkaa. Keväästä tuli valoisa 🙂

IMG_1525

Toukokuussa muutettiin ihanaan vuokra-asuntoon, jossa oli peileillä varustettu treenihuone, leivinuuni ja takka, iso yhteinen takapiha ja ulkosauna. Sain myös ihanan uuden työpaikan, ja aloin ohjaamaan sivutyönä ilma-akrobatiatunteja hyvinvointikeskuksessa läheisessä kaupungissa. Vihdoinkin sain taas motivaatiota treenaamiseen! 🙂

Kesän kohokohtia oli ehdottomasti Italian matka Euroopan Sirkusfestivaaleille. Ne oli meidän ensimmäiset, ja aivan huikeat. Luvattiin toinen toisillemme että tehdään joka vuosi kaikkemme että päästään näille festareille. Siinä tulee mukavasti vierailtua uusissa maissakin, kun tapahtuma vaihtaa aina paikkaa. Meksikolainen ystävämme Papo tuli Suomeen vieraaksemme ennen festareita, ja jatkoi meidän kanssa yhtä matkaa siis Italiaan ja siitä edelleen reissaamaan. Tämä vierailu oli myös yksi huippujuttuja, sillä oltiin kaivattu kovasti jo meksikolaista energiaa. Juuri ennen lähtöä reissuun oli vielä hyvän ystävän häät (pakattiin häiden jälkeen yöllä, kun lento lähti aamulla…), joten loppukesästä oli todellakin haipakkaa ja hauskaa 🙂

IMG_2711

Syksyllä alettiinkin jo valmistelemaan Meksikoon lähtöä ainakin henkisesti. Tehtiin molemmat paljon töitä, ja elettiin suht säästäväisen tylsästi, jotta saataisiin säästöpossu täyteen. Aloitin myös opiskelut, joka oli tosi mahtava juttu, sillä minulla oli paljon intoa päästä opiskelemaan, ja kerrankin kaikki ei ollut vain yhden suunnitelman varassa.

Joulukuussa koitti sitten riemuista suurin, ja lensimme Meksikoon!

IMG_3467

Rauhallinen, tasainen, onnellinen, kasvattava, vuosi. Sain paljon asioita järjestykseen, omaa tilaa ja normaalia arkea joita olin kaivannut. Ainoa asia, jossa olisi ollut parantamisen varaa oli se, ettei minulla ollut tarpeeksi tahtoa/tarmoa/rohkeutta jättää työtä, josta en pitänyt, ja etsiä sitkeästi ”oman alan” hommia. Se onkin tavoitteeni ensi kerralla Suomessa.

Sitten niitä tavoitteita,suunnitelmia, toiveita vuodelle 2016…

  • Terveys! Toivon terveyttä, sillä se on elämässä kaikista tärkeintä. Aion myös yrittää parhaani mukaan vaalia sitä. Tasan vuosi sitten uutena vuotena lopetin tupakoinnin, se oli uudenvuodenlupaukseni ja se piti 🙂 Tänä vuonna voisin yrittää parantaa ravintopuolta jättämällä lihan ja vähentämällä kaikenlaisen prosessoidun ruuan syömistä.
  • Tehdä mahdollisimman paljon sirkusta! Oppia, treenata, esiintyä, kokeilla, opettaa, … Paljon paljon sirkusta! Ja tanssia!
  • Nauttia joka hetkestä parhaani mukaan ja stressata minimaalisen vähän.

Toivotan kaikille oikein ihanaa vuoden alkua, ja jos sen aloitus meni mönkään eikä ensimmäiset päivät startanneetkaan niin freshisti kuin oli odotettu, (niin kuin meillä kun puhelin hajosi, pyörä varastettiin ja koiralle tuli silmätulehdus heti ensimmäisenä päivänä), ei hätää! Maya-kalenterin mukaan uusi vuosi vaihtuu aina 25. kesäkuuta, joten silloin sitten koko elämä uusiksi 😉

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply