Suosikkitapas Barcelonassa

Mukavaa sunnuntaita sateisesta Tallinnasta,

Sateisella säällä, ihan niin kuin aurinkoisellakin, on kiva puhua ruuasta. Suunnittelen tässä seuraavaa Barcelonan matkaa ja kirjoittelen listaa omista suosikkiravintoloista ja tutkiskelen uusia paikkoja missä käydä.

Provolone-juusto perunoilla

Reissuun tulee ehdottomasti sisältymään ainakin yksi illallinen Bar Caldersissa, joka oma suosikkini, ehkä siksi että siinä täyttyy kolme B:tä – Bueno, Bonito, Barato. Jos et ole siellä vielä käynyt, ja olet Barcelonaan suuntaamassa, niin ehdottomasti paikka on käynnin arvoinen. Annokset ovat makoisia, kauniita ja halpoja.

Oma suosikkini siellä on Provolone-juusto, jonka sisään on sujautettu paistettuja perunoita. Kerrassaan nerokas annos kaikessa yksikertaisuudessaan, eikä kaloreitakaan ole kai liikaa. Tai ainakaan sitä ei kannata ajatella lomalla.

Barcelonassa asuessani matkan varrelle kertyi monia suosikkiravintoloita, joista löytyy listaus sivuillani. Ravintoloiden kirjo Barcelonassa on valtava ja uusia ravintoloita avautuu kuin sieniä sateella.

Siksi olisi mukava kuulla olisiko muilla Rantapallon lukijoilla suosituksia ravintoloista tai mieleenpainuvista annoksista, joiden vuoksi matkustaa kaupunkiin uudelleen?

-Ahmatti

Previous Post

No Comments

Leave a Reply