Elokuuksi interreilaamaan Balkanille!

Kohta mennään, nimittäin Balkanille reilipassin kera! 

Sunnuntaina startataan 27 päivän reiliseikkailu ja lennetään kolmen hengen porukallamme Berliiniin. Sieltä sit ois tarkoituksena napata heti juna suoraan Prahaan, josta varsinainen reissumme alkaa. Avoimin mielin ja spontaanisti suunnitellen lähdetään, mitään muuta ei ole vielä varattuna kuin Prahan kolmen yön majoitus Mosaic House-nimiseen ho(s)telliin.

Suunnitellut reilikohteet ovat:  Prahan jälkeen päiväretket Wieniin ja Bratislavaan, Sloveniasta Llublijana, Triglav- kansallispuisto, Bohinj- ja Bled-järvet,  ja ihana, mun kohokohta, Montenegro ja sieltä erityisesti Durmitorin kansallispuisto ja ainakin Kotor tähtäimessä ja Kroatian Dubrovnik ja muita paikkoja sieltä mahdollisesti. Voi olla, että tehdään muutaman yön visiitti Dubrovnikista Bosnia & Hertsegovinan Mostariin ja Sarajevoon ja ehkä minä jatkan vielä matkaani Serbiaan kavereiteni palattua Suomeen. Muitakin pikkukaupunkeja meillä on suunnitteilla näiden isompien kaupunkien lisäksi, mutta niistä ei vielä tietoa tarkemmin.

Tämmöistä siis, kohta on lähdön aika ja nyt viimeisiä pakkaamisia viedään. Päivittelen, kun suunnitelmat tarkentuu ja kirjoitellaan seuraavaksi varmaankin Prahasta!

-Rosaliina

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.