Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kun intohimona on matkailu!

Meitä on tällä hetkellä neljä matkakärpäsen puraisemaa alan ammattilaista joille on kertynyt vuosien mittaan paljon hauskoja muistoja matkoilta – erityisesti omilta matkoilta mutta myös asiakkaiden kanssa tehdyiltä. Haluamme jakaa niitä teidän kanssanne! Jokaisen intohimoon sisältyy myös hyvä ruoka ja vinkkejä ruuasta ja ravintoloista tulee tarinoiden mukana.

Yrityksemme järjestää ryhmämatkoja niin yrityksille kuin yksityisillekin henkilöille. Abelitan tarina alkoi lähes 10 vuotta sitten Virosta ja Viro on edelleenkin pääkohteitamme. Mutta vuosien mittaan olemme lähteneet yhä kauemmas.

Tarinat eivät ole aikajärjestyksessä vaan kirjoittelemme sitä mukaa kun muistot putkahtaa mieleen!

Lähde mukaan!

Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Nimetön 15.8.2016 at 10:50
  • Leave a Reply