Hyppää sisältöön

Kokeile tulevana kesänä jotain uutta – tässä ovat matkatoimistojen kesän 2020 uutuuskohteet

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 06.02.2020
Mitä jos matkustaisit ensi kesänä täysin uuteen paikkaan? Katso listalta suurimpien matkatoimistojen tulevan kesän uutuudet ja valitse lomakohteesi!

Calabria, Italia

Manner-Italiassa saappaankärjessä sijaitseva Calabrian matkailualue on Aurinkomatkojen kesän 2020 uutuuskohde. Turkoosi merivesi, mahtipontiset kalliomaisemat ja herkulliset ruokaerikoisuudet tekevät Calabriasta mieleenpainuvan lomakohteen.

Inka KhanjiCalabria, Italia
Tropean rantakaupunki on Calabrian kauneimpia lomakohteita.

Kiinnostavia lomanviettopaikkoja ovat muun muassa Capo Vaticanon lomakohde sekä Tropean kaupunki, jotka voi lyhyiden välimatkojen ansiosta myös yhdistää päiväretkien ansiosta samaan lomaan. Aurinkomatkat lentää Calabriaan Finnairin suorilla lomalennoilla 11.4.–20.6. ja 29.8.–24.10.2020. Lisäksi Calabriaan järjestetään joogamatka lokakuussa 2020.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

>> Lue vinkit Calabriaan!

Symi, Kreikka

Pieni ja tunnelmallinen Symin lomasaari on Apollomatkojen kesän 2020 uutuuskohde. Saari sijaitsee aivan lähellä Turkin rajaa Rodoksen lomasaaren pohjoispuolella, ja tunnetaan erityisesti näyttävästä satamasta, jossa värikkäät talot nousevat rannan vieressä kohoavilla rinteillä.

ShutterstockSymi, Kreikka
Symin kaupungin kuvankaunis satama on paikka, jota ei kannata jättää näkemättä.

Pienen kokonsa ansiosta Symin rento tunnelma on ihanteellinen juuri loman viettoon. Luonto on saaren tärkein nähtävyys, ja saarella on esimerkiksi useita rantoja, mutta aktiivilomailijat tykästyvät esimerkiksi Symin vaellusmahdollisuuksiin. Apollomatkat tarjoaa lomia Symille 26.4.–14.10.2020.

Symin lomat alk. 525 € / 7 vrk!

Ios, Kreikka

Apollomatkojen kesän 2020 toinen uutuuskohde on niin ikään pieni ja tunnelmallinen Ios, joka kuuluu Dodekanesian saariryhmään ja sijaitsee keskellä lomasaaria. Ios on tunnettu erityisesti eläväisestä yöelämästä ja kauniista rannoista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
ShutterstockIos, Kreikka
Ios on saari, missä perinteinen kreikkalainen maisema on vahvasti läsnä.

Kauniit kylät ja kaupungit tarjoavat perikreikkalaista maisemaa: valkoiseksi kalkittuja taloja ja värikkäitä ikkunanpieliä, vehreitä laaksoja sekä pikkuruisia kirkkoja. Iosin saarelle pääsee Apollomatkojen lomamatkoilla 23.5.–19.9.2020.

Iosin lomat alk. 445 € / 7 vrk!

Thassos, Kreikka

Aurinkomatkat tarjoaa kesästä 2020 lähtien matkoja Thassokselle, joka on Kreikan pohjoisin saari. Pohjoinen sijainti takaa vehreät maisemat, ja noin puolen tunnin lauttamatkan päässä manner-Kreikasta sijaitseva saari on pinjapuiden lisäksi täynnä rantoja. Thassoksella voikin nauttia lomatunnelmasta hienohiekkaisilla rannoilla.

ShutterstockThassos, Kreikka
Thassos tarjoaa kauniita rantoja ja rentoa tunnelmaa.

Thassos on suosittu lomakohde myös kreikkalaisen keskuudessa, joten saaren ravintoloissa pääsee herkuttelemaan varmasti aidoilla paikallisilla mauilla. Koe lomalla ainakin saaren pääkaupunki Limenas ja lounaisrannikolla sijaitseva luonnon uima-allas Giola. Aurinkomatkojen lomilla pääsee nauttimaan Thassoksesta 16.5.–12.9.2020.

Thassoksen lomat alk. 410 € / 8 vrk!

Makarska, Kroatia

Adrianmeren rannalla sijaitseva kuvankaunis Makarskan kaupunki sijaitsee vuoriston ja meren välissä, mikä takaa upeat maisemat. Kaupungin suosituin paikka on pitkä rantapromenadi, mutta elämyksiä löytyy myös kivirannalta sekä vehreästä Sveti Petarin puistoalueelta.

Inka KhanjiMakarska, Kroatia
Makarskan kaupungin ykköskohde on tunnelmallinen rantapromenadi.

Makarskalla on kaksi erinomaista puolta: lyhyet etäisyydet alueen muihin rantakaupunkeihin sekä mainiot aktiivimahdollisuudet. Makarskan Riviera on 58 kilometriä pitkä ja täplittynyt pienistä rantakylistä ja -kaupungeista. Aktiivilomailijaa taas hemmottelee lähellä kohoava Biokovo-vuoristo upeine maisemineen. Aurinkomatkat tarjoaa matkoja Makarskaan 16.5.–3.10.2020.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Makarskan lomat alk. 280 € / 8 vrk!

Kaprun, Itävalta

Zell am See -järven lähellä sijaitseva Kaprun hemmottelee aktiivilomailijoita Aurinkomatkojen vuoden 2020 valikoimassa. Kauniit alppimaisemat ja vehreä luonto tekevät Kaprunista erinomaisen aktiivilomakohteen, ja tekemistä riittää kaikenlaisille liikkujille iästä ja kunnosta huolimatta.

ShutterstockKaprun, Itävalta
Kaprunissa on monipuoliset aktiivimahdollisuudet.

Kaprunissa voi viettää lomaa muun muassa patikoiden ja pyöräillen. Aurinkomatkat tarjoaa lomia Kapruniin 16.5.–12.9.2020.

Kaprunin lomat alk. 731 € / 7 vrk!

Durrësin Riviera, Albania

Adrianmeren rannalla sijaitseva Durrësin Riviera on tunnelmallinen ja edullinen rantalomakohde, jonka matalat hiekkarannat takaavat lomatunnelman. Uudet hotellit ja hyvä palvelutarjonta houkuttavat tutustumaan Durrësin Rivieran 20 kilometriä pitkään rannikkoon ja nauttimaan Albanian edullisesta hintatasosta.

Inka KhanjiDurrës, Albania
Durrësin Rivieralla on hyvät palvelut.

Lomakohteista on matkaa Durrësin kaupunkiin noin 20 kilometriä, joten yhteen lomaan saa helposti niin rantalöhöilyä kuin albanialaiskaupungin vilskettä. Durrësin Riviera on Tuin kesän 2020 uutuus, ja matkoja on tarjolla 8.6.–21.9.2020.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Durrësin Rivieran lomat alk. 445 € / 7 vrk!

Varna, Bulgaria

Bulgarian rakastettu Varna on maan kolmanneksi suurin kaupunki ja Aurinkomatkojen kesän uutuus, joka tarjoaa matkailijalle mahdollisuuden yhdistää ranta- ja kaupunkiloma. Varnan kaupunki sijaitsee noin 18 kilometriä kuuluisasta Kultahietikon ranta-alueesta, mutta kaupungin edustallakin on oma pitkä hiekkarantansa.

ShutterstockVarna, Bulgaria
Varnan kaupunki tuo vaihtelua perinteiselle Bulgarian-rantalomalle.

Maan kolmanneksi suurin kaupunki tarjoaa paljon nähtävää, sillä kulttuurikohteet ja shoppailumahdollisuudet tekevät lomasta helpon. Edullinen hintataso saa ottamaan kaupunkitunnelmasta kaiken irti. Aurinkomatkat tarjoaa lomia Varnaan 2.6.–11.8.2020.

Varnan lomat alk. 270 € / 8 vrk!

Koonnut: Inka Khanji
Kuvat: Shutterstock ja Inka Khanji

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kreikka

Näin tilaat kahvia Kreikassa – lue 5 faktaa ennen lomaa

Rodoksen parhaat rannat

Näin löydät Rodoksen kauneimmat rannat – 7 vinkkiä

Kroatia

Kuinka valita lomakohde Kroatiassa? Esittelyssä 15 vaihtoehtoa

Santorinin parhaat alueet majoittua

Missä majoittua Santorinilla? Saarella on kaksi selvästi erilaista puolta – katso 5 suosituinta kohdetta

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja