Hyppää sisältöön

Thaimaan pienet helmet ihastuttavat

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 06.09.2019
Suosituilla yhdistelmämatkoilla koet sekä paratiisirannat että paikallisen kulttuurin suurkaupungin sykkeessä. Sukellus- ja snorklausretket vievät vuorostaan vedenalaiseen Thaimaahan, jonka kauneutta ei unohda koskaan.

ILMOITUS

Aina niin ihana Thaimaa

Moni on sitä mieltä, että lämmön, levon ja ilon Thaimaata ei voita mikään. Ei siis ihme, että maahan palataan vuosi toisensa jälkeen ja yhä pidemmäksi aikaa. Advertisement

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Klassisimpien suosikkikohteiden rinnalle on nyt noussut pieniä helmiä, joissa hemmotteluhotellit elävät täydellisessä harmoniassa ympäröivän tropiikin kanssa. Näissä paikoissa moni viettää lomansa hienohiekkaisilla rannoilla lepäillen, mutta loman voi myös aloittaa kaupunkiosuudella paikalliseen kulttuuriin, ruokiin ja markkinoiden vilinään tutustuen. Myös vedenalainen Thaimaa kiinnostaa yhä enemmän ja kaiken ikäisiä.

AurinkomatkatAurinkomatkojen yhdistelmämatkat
Ota Thaimaan-lomasta kaikki irti ja koe useita kohteita yhden matkan aikana.

Pienet helmet – näistä puhutaan nyt!

Rauhaa kaipaava suuntaa Khanomiin, joka tunnetaan aidosta paikallistunnelmasta, koskemattomasta luonnosta, paratiisirannoista ja alueella leikkivistä vaaleanpunaisista delfiineistä.

Phuketin saaren luoteisosassa, Sirinathin kansallispuiston kupeessa on vuorostaan Nai Yang Beach, jonka vehreä luonto ja turkoosi meri lumoavat ensisilmäyksellä. Loivasti syvenevä, hienohiekkainen ranta on kaikenikäisten suosiossa, samoin kuin tasokkaat hotellit.

Rauhalliseen lomaan sopiva Naka Island on Phang Ngan lahdella sijaitseva pieni paratiisisaari, joka sijaitsee vain tunnin päässä Phuketin lentoasemalta. Saarta ympäröiviä huikean kauniita Andamaanienmeren maisemia voisi tuijotella loputtomiin.

AurinkomatkatAurinkomatkojen yhdistelmämatkat
Thaimaan kaupunkikohteet näyttävät toisenlaisen puolen huippusuositusta matkailumaasta.

Yhdistelmä parhaita paloja

Kun haluat kokea sekä kaupunki- että rantaloman, on yhdistelmäloma toimiva valinta. Koe ensin suurisydäminen ja -kokoinen Bangkok, jonka neonvalaistu yöelämä, huikeat pilvenpiirtäjät, mausteiset markkinat ja edulliset ostokset eivät jätä ketään kylmäksi.

Loppuloman voit levätä esimerkiksi Phuketin tai Rayongin rantakohteissa, varpaat valkoisessa hiekassa ja katse turkoosissa meressä.

AurinkomatkatAurinkomatkojen yhdistelmämatkat
Klassinen pitkähäntävene on tuttu näky Thaimaan rannoilla. Kyytiin pääsee vaikkapa varaamalla veneretken.

Sukella paratiisin syvyyksiin

Vedenalainen Thaimaa tarjoaa ikimuistoisia hetkiä turkoosissa maisemassa. Oletpa sitten snorklaaja tai aloitteleva sukeltaja, löydät merenelävien parista aina uusia, huikeita kokemuksia.

Turkoosiin mereen ja sen upeisiin saariin voit tutustua myös lukuisilla veneretkillä. Tee unohtumaton retki esimerkiksi James Bondin elokuvamaisemiin ja mangrovemetsän värittämälle Phang Nga -lahdelle.

Tutustu Thaimaan monipuoliseen tarjontaan Aurinkomatkojen sivuilla ja löydä juuri sinulle täydellinen loma!

Lähde ja kuvat: Aurinkomatkat

ILMOITUS

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Thaimaan Songkran

Varo näitä asioita, jos matkustat Thaimaahan huhtikuussa – 10 faktaa Songkranista

Thaimaan kalenteri

Miksi Thaimaassa eletään aivan eri vuotta kuin Suomessa? Vilkaisu kalenteriin lyö ällikällä

Thaimaa

Seitsemän asiaa, jotka yllättävät ensikertalaisen Thaimaan Phuketissa

Thaimaan sääilmiöt

Thaimaan sääilmiöt selitettyinä – nämä voivat osua lomallesi

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja