OMG- time flies..

So I mentioned months back that I got accepted to school & started there on mid January.
I thought I would handle school and work easily but it took a lot more than I expected!
First semester is already way behind and also realized it has taken months since my last post here and that sucks..

I had my ”winter holiday” end of January/February, we went to Riga, Latvia for a week cos didn’t have a chance to stay there last year, some basketball tournament took the city over and there were only hotels from 1200 € oslt. for 3 nights in Old Town- so had to say no thanks..
Love Riga, I call it my Baltic home, as I do to Belgrade, my Balkan home – even though I have been there only 3 times..

Anyways not only I traveled to Riga, I also had my summer holiday- road trip 2016!
Been home for a week now and it is weird!! I wish I could have stayed ”there”.
Some people get bonus holiday pay- I would also need, not only money, but a holiday to recover from the actual holiday,u know right! 😉

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

We had a great one this year (of course 😉 ) – for first time also full four weeks!
Never had that before!!
Going around in Europe for 4 weeks and pretty much without any plan, that is the best way to travel!!
We made one reservation in advance since we knew now how popular it is there in August- we booked our apartment in March from Lake Balaton, found it last year & gosh,had to get there again!
Will write more about these later!! I promise!

Just wanted to come & drop few lines, do some dusting for this (so called) blog, read some news from others and trying to get some ideas for my internship on the way- oh my!!
I have few on my mind and I really need to start make decisions, quickly!
So any tips are welcome!! Por favore!!

Im-Back

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply micciz 5.9.2016 at 18:55

  Pikanen päivitys;

  Aika lentää..
  Todellakin! Tuntuu kuin olisi juuri ollut uusi vuosi ja olin hakemassa kouluun.. Koulu alkoi tammikuun puolivälissä ja nyt on jo eka ”lukukausi” takana ja toinen aloitettu, siinä välissä on ollut lukematon määrä taiteilua koulun ja työn kanssa, luulin olevan sen kuuluisan palan kakkua..
  Myös juurikin tuntuu että oli tuo talviloma Riiassa (tai Riikassa kuinka haluatte), siellä tuli oltua tammi/helmikuussa viikko, piti mennä viime kesälomalla-2015- mutta siellä oli jotkut koripalloskabat ja ne olikin tosi suositut joten melkeen kaikki hotellit oli varattu ja olisi ollut noin 1200€ / 3 yötä joten ei kiitos.

  Viime postauksesta on aikaa vaikka tarkoitus oli kirjoittaa heti tuosta Latvian matkasta.
  Riika on mun lempi kaupunkeja, koti Baltiassa, kuten Belgrade on koti Balkanilla.
  Tänä vuonna ei tullut matkustettua vain Latviaan vaan nyt on myös takana Road Trip 2016!
  Suomeen tultiin noin viikko sitten ja on outoa!!
  ”Sinne” olisin halunnut jäädä, me molemmat!!
  Vuosi vuodelta paluu Suomeen tuntuu karummalta.
  Olen aina vitsaillut että pitäisi olla lomaltapaluu lomaa!!

  Tänä vuonna oli poikkeuksellinen loma, koskaan ole ollut mahdollista pitää 4 viikon lomaa ja oli aivan mahtavaa, yksi parhaista!!
  Jani teki extratöitä ja koulutusta joten sai yhden viikon jossa teki myös töitä mökillä ollessaan joten meillä oli mahis kiertää 4 viikkoa autolla Eurooppaa, ilman suunnitelmia, joka on ihan parasta!!
  Ainoa varaus tehtiin Balatonille keväällä kun huomattiin kuin suosittua siellä elokuussa on ja se Balaton oli myös se kohde jonne kumpikin ihan ehdottomasti halusi mennä uudelleen!!
  Mieletön paikka, joka löydettiin sattumalta viime vuonna!!
  Tästä reissusta tulossa kyllä lisää, kunhan saan vain aikaa järjestettyä! 😉

  Halusin vaan tulla morjestamaan pikaisesti, puhaltaa pölyt tän (niin sanotun) blogin päältä, lukea muiden päivityksiä ja saada mahdollisesti vinkkejä tulevaa työharjoittelua varten..
  Muutama paikka vinkki mielessä mutta jos sulla on mielessä joku niin otan mielelläni vinkkejä vastaan!

  Olen siis 35v reipas matkailualan opiskelija (Omnia)- matkailupalveluiden tuottaja/matkavirkailija, takana on opiskeluja Omniasta aiemminkin Viihdealan avainpalveluhenkilöstö (VIPA) -koulutuksesta, jonka kautta menin harjoitteluun Ohjelmatoimistolle josta sain työpaikan valmistuttuani (erilaiset toimistotyöt, taloushallinto, kiertuejärjestelyt, matkojen bookkaaminen artisteille, yhteistyö keikkapaikkojen ja artistin välillä, sopimusten kirjoittaminen, laskutus, tilitys, palkat jne) mutta taloustilanteen ollessa mikä on tuli kokoaikatyöstä osa-aikainen..

  Matkailu on aina ollut ”mun juttu” – tykkään tehdä monipuolisia asioita ja oppia uutta- sillä paljon on vielä opittavaa ja nähtävää vaikka paljon on nähty &tehty! 🙂
  Opiskelen osittain aikuiskoulutustuella ja kesän pystyin siksi paukuttamaan täysillä töitä niin tuolla toimistollakin kuin ”24/7” kaupan alan vuokratyöntekijänä rahoittaakseni kesälomani!!
  Kokemusta ja hyviä hermoja siis löytyy koska taustalla on niin kerros-siivousta, kaupan kassana oloa kuin erilaisia toimistotöitä! 😉
  Winkit siis tervetulleita 🙂

 • Leave a Reply