Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kolmen ruokalajin illallinen Napapiirillä – oman kokin valmistamana!

~ Kaupallinen yhteistyö Nova Skyland Hotellin kanssa ~

Miltä kuulostaa oman kokin valmistama kolmen ruokalajin illallinen?!
Mahtavalta, luksukselta ja ihanalta lisältä viikonloppulomaan. Sitä se todellakin oli!

Saimme kutsun tulla Nova Skyland Hotellin vieraaksi sekä testaamaan heidän Talvipakettiaan johon kuului:

  • Kaksi yötä Aurora Suite -luksushuoneistossa buffet-aamupaloineen
  • Vierailu Shaman Huskies -huskytarhalla sekä husky rekiajelu
  • Revontulikelluntaa metsälammella keskellä ei mitään
  • Kolmen ruokalajin illallinen oman kokin valmistamana


Tästä ei enää syöminen luksuksemmaksi muutu!

Illallista nautittiin aivan majapaikkamme ulkopuolella sijaitsevassa ”vihreässä taikametsikössä” sijaitsevassa trailerissa. Muutama askel huoneen ovelta portaikolle ja polkua pitkin valmiiseen pöytään! Ihan parasta!


Olin jotenkin jäänyt siihen luuloon että meillä on loimulohta ja that’s it, mutta olikin koko setti alkupaloineen ja jälkiruokineen.
Lihapullat ja valmissalaatti jäi huoneen minijääkaappiin seuraavan päivän lounaaksi.
Tämän oman kokin valmistaman setin jälkeen ei ollu tarvetta millekkään pöperölle!

Traileri oli kauniisti sisustettu, oma keittiösoppi löytyi ja porontaljoilla vuoratut penkit olivat todella pehemät ja mukavat!

Tuonne mahtuu syömään hyvin neljä henkilöä, enemmänkin tarvittaessa mutta silloin on aika ahdas ruokailla tarjoiluseteillä. Nyt korona-aikaan ei miksata porukkaa vaan olimme siellä kaksistaan.
Kokkimme piti maskia kokoajan sekä muutenkin hygienista pidettiin huolta.
Ruoanlaiton lomassa hän kertoi meille aina mitä oli valmistamassa sekä puhuimme myös korona vaikutukesta pohjoisen yritysten toimintaan.


The Menu

  • Alkupala: tuoretta rieskaa & sienikeittoa.
    Suussa sulavaa, kermaista, täyteläistä (tätä sai lisääkin!) neljän sienen keittoa
    – Herkkusieni
    – Rousku
    – Kanttarelli
    – Voitatti

  • Pääruoka: sekasalaatti sekä avotulella kypsytettyä loimulohta
    – Raikas puolukkainen cashewpähkinäsalaatti
    – Loimulohta Bearnaise kastikkeella (mitään muuta tämä annos ei olisi kaivanutkaan = täydellistä!)

  • Jälkiruoka: Kakku ja glögi kruunasivat aterian
    – Itsetehtyä vaniljakakkua mustikkapureellä (tälle pureelle oli eri nimikin mutta en muista enää mikä se oli!)
    – Kuumaa glögiä


Illallisen jälkeen oli pakko lähteä pienelle kävelylle ja päädyttiin Joulupukin pajakylään, missä oli koronan syömästä sesongista huolimatta panostettu tunnelmaan niin valoin, värein kun musiikillakin!
Postailen niistä lisää myöhemmin.

Tässä vielä muuta kuva traileri-illalliselta.
Menu on myös saatavilla kasvis-vaihtoehdolla, mutta näistä kannattaa olla yhteydessä heti varauksen yhteydessä.
Tuo trailer sana on kyllä hämäävä sillä tuo illallispaikka ei todellakaan ollut mikään kämänen rotisko vaan niin upea että sanoin JP:lle josko mekin voitaisiin hommata tuommoinen meijän uuden talon pellolle…


Meidän molempien puolesta iso kiitos Nova-tiimille ja tietysti kokille!
Käydään harvoin ulkona syömässä kotimaassa talvella, kesällä prätkäillessä useammin mutta silloinkin jotain pikaisesti.
En muista milloin oltais Suomessa syöty kolmen ruokalajin illallinen, oman kokin valmistamana suoraan silmien alla ei koskaan missään!
Ilta oli todella spesiaali! Tästä ei syöminen enää luxuksemmaksi muutu, ainakaan omalla mittapuulla!

PST tässä hyvä vinkki romanttiseen viikonloppuun 😉
Majoitus saunallisessa sviitissä, husky-ajelua, illallinen talven taikamaassa.. mä olin ainakin ihan myyty!!


~ Lappi terveisin Mimmu (JP messissä) ~

Lisää Lapin lomaamme liittyviä postauksia:

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply