Hyisen helmikuun terveiset & pikku päivitystä

 

Hei, hei mitä kuuluu?!

Uutta vuodesta on haukattu jo kaksi kuukautta! Whaat!
Vastahan oli joulu ja uuden vuoden juhlinnat..
Mihin se on mennyt ja ennen kaikkea mitä tässä kahdessa kuukaudessa on tapahtunut?!
Pikku update tässä ennen raadannan – siis anteeksi- työvuoron alkua 😀
Ja ennen tonne hyiseen pakkaseen menemistä! Aamulla oli joku -22 morjens!!
Talvi ei oo yhtään mun juttu, semmonen talvi kun syksykin (parhaimmillaan) on ois niin jees!!
Jopa meijän koira, joka on onnesta soikeena lumesta (toisin siis kun omistajansa) ei tahdo juuri ulkoilla näillä ilmoilla, se on tyyliin pissa lähimpään puskaan ja mimmi spurttaa takas ulko-ovelle.
No en voi moittia, en minäkään menis ulos ellei olis pakko.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tää postaus on vaan pikanen update, mihinkään en oo kadonnut- täällä oon (tavallaan)!
Ei oo oikeen ollut aikaa istua ja olla koneella naputtelemassa, vaan siellä sorvin ääressä eri puolilla pääkaupunkiseutua.
It sucks (suomenkielistä yhtä kuvaavaa versioo en tiiä kerro jos on 🙂 ) mutta pakko se on koska niistä hommista saan rahaa, näistä en.
Toivottavasti sekin asia muuttuu jossain vaihessa, ei sillä että mä odota mitään Roope Ankan rahoja näillä mutta ainahan sitä saa haaveilla hehhehe!
Sitä paitsi, Noran sanoja lainatakseni ”if you can dream it, you can achieve it”!
Tää on musta ihan loistava mantra, vaikka ei oo lottovoittoo mulle vielä tuonutkaan 😀

Tapasin Noran sekä muut meijän bloggaaja-ekaluokkalaiset Markon, Hetan, Helin & Anna-Marian Matkamessuilla ja mulle jäi mahtava fiilis kaikista! Vähän oli kiireinen meno siellä ja jokaisella omia kiinnostuksen kohteita tsekata, tapaamisia ym. joten harmillisesti yhteinen aika jäi vähän väliin, mutta pääasia että tavattiin! Ja ensi vuonna sovittiin että pidetään sitten jo virallinen luokkakokouskin 😉
Tämä on lupaus joka pidetään!

Ne lupaukset
Edellä mainittusta onkin hyvä loikata muihinkin lupauksiin.
Tai no, päätin olla tekemättä mitään ihmeellisiä lupauksia, koska harvemmin niitä pystyy pitämään (ainakaan minä). Vähän riippuu kyllä mikä lupaus on: jos se on jotain laihduttamista tm. niin ööö…
Mietin aina mielessäni et nyt ja sit talvi menee vaan jossain talviunessa ja huomaan kesäkuussa et oh shit, kaksi kuukautta lomaan – tänne se rantakunto äkkiä!
Sit poljen kun hullu crossatraineriä, nostan käsipainoja  & zoomaan samalla jotain täydellisiä hollywood naisia tv:stä ja sahaan koiran kanssa talon päädyssä olevia portaita ja heitän kaiken scheissen pois ruokavaliosta huh! Kuulostaako tutulta?!
No tää oli just se mitä halusin välttää tänä vuonna, joten päätin etten tee tämmösiä stressaavia päätöksiä, vaan ihan oikeesti parannan kokonaan ruoan laatua (suurin osa scheissesta pois, mut ei niin alas kun kesällä) ja liikun enemmän. Kuulostaa simppelille, eikö!
Mut tässä sitä ollaan, melkeen samassa kuosissa kun 2kk sitten, tai siltä ainakin tuntuu. Vaakaa kun en tuijota niin peili sen kertoo tai se hippo-kylpyammeessa fiilis, ky te tiedätte 😀
Mä kun tykkään lomalla testaa kaikkea mitä sieltä mestasta löytyy, paikallisia herkkuja sekä ihan normi pizzaa tai muutakin (sillä usein ne on paljon parempia kun kotimaassa) enkä noudattaa sillon ”karppi-oppeja”. Tässä on nyt takana jo kaksi lomaa tälle vuodelle- oh no!!
Tälle pizzalle (joka muuten oli Herkullinen) on vaikea sanoa ei..


No ei se kaikki ihan lomasta johdu, vaan osittain myös huonoista syömingeistä duunin takia.
Teen tällä hetkellä 7 h päivää, jollon siis on 2x 12 min tai joissakin mestoissa jopa 15 minsan tauot.
Tosin ne ei oo aina yhtä putkeen, välillä kerkeet tauokohuoneen ovelle kun kello jo kassalle soi..
Toisissa mestoissa taukohuoneet ja pukuhuoneet on eri mestoissa, jopa eri kerroksisssa, koita sit kusta ja syödä ja huilaa.. Eli noi menee siihen et vedän jotain patukkaa poskeen ja energiajuomilla mennään.
Ei hyvä.
Hyvä juttu sikäli on et vaikka tossa just morkkasin itteeni, niin jotain oon silti tehnyt enemmän kun muina vuosina, oon duunannu vapaa-päivinä noita vatsoja, kyykkyjä ja sisäreisiä!
Löysin niihin ihan mahtavat treenit, joita sit koitan duunailla lomallakin, ettei nyt vallan löllistys.
Eli ehkä se ei lupauksia sitten jollain tapaa toimii.. 😉

Päätöksiä
Päätin myös että etsin itselleni sen oikean työn, koska teen näitä kauppahommia nyt vaan pakosta, että saan laskut maksettua ja reissattua (tietty)! Muuten en kyllä jaksaisi näitä.
Nyt on muutamaan mielenkiintoseen paikkaan taas hakemukset vireillä joten pitäkääs peukkuja!!
Valmistuin viime vuonna siis matkailualalta hyvin arvosanoin ja mulla on myös hyvät suosittelijat takana harjottelupaikastani matkatoimistolla. Harmi ettei ollu mahista jäädä sinne hommiin, tosin kaksi matkanjohtajan keikkaa pääsin tekemään, mikä oli aivan mahtavaa! Uusia odotellessa 😉
Oon ollut aiemmin toimistossa ja tykkään konehommista myös. Siispä olen hakenut takasin toimistohommiin / tietokonetyöhön, tietty matkailuun liittyvä ois ihan huippu! Mua kiinnostaa myös paljon sosiaalisen median tarjoamat mahdollisuuset, sisällöntuotanto, valokuvaus yms.
Parista toimistopaikasta sain jo vastauksen, että kiitos hakemuksestasi mutta tällä kertaa valintamme ei kohdistunut sinuun.
Ei nää kiitti mut ei kiitti meilitkään niin huono juttu oo.
Siinä voi miettiä mitä tehdä toisin ja musta on kiva saada edes joku vastaus, vaikkakin se kielteinen.
Ja sit se ei vaan ollut tarkotettu mulle. C’est la vie!
Mutta tuon perus-lauseen lisäksi, oli siinä perusteluja minkälaisen he palkkasivat sekä pari vinkkiä  ja sain myös huomata että mulla on liikaa kokemusta, sillä pahoiteltiin sitä ettei ole kokemusta vastaavaa työtä juuri tarjolla ja vähän muuta sinne päin.
Tosin rupesin kelaamaan et rupeeko mulla tulee ikä myös vastaan?!
Mulla on 37 vuotta lasissa, joten oonko mä jo liian mummo tiettyihin duuneihin?!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Siis enhän mä näytä niin vanhalle ja en käyttäydy kuin mummo mut hmm……

PS älkää nyt ottako tota mummo kommenttia pahalla 😀
PPS Jos sulla on tiedossa joku kiva duuni, jossa voisin tulostaa muutakin kun kassakuittia niin vinkkaa ihmeessä!

Mun käyntikortti on tässä!

Päätin myös, että en hae ihan mitä vaan duunia nyt vaan haen niitä jotka oikeasti kiinnostaa mua.
Semmosia töitä missä kuvittelen et voisin viihtyä, mikä ois mun juttu.
Eli jos oot saanut / saat mun hakemuksen niin sillon se tarkottaa sitä että mua oikeasti kiinnostaa tulla sinne töihin! 😉
Mä uskon et jossan on mulle ”se oikee jobi”. Vielä en oo valmis antamaan periksi!

Loma update
Kuten jo mainitsin niin olen jo kerennyt muutaman reissun tässä heittää 2018. Mikä on jo sinällään ennätys koska yleensä tulee käytyä tammi-helmikuussa talvilomalla ja sit vasta pääsiäisen aikaan seuraavaksi.
Heti tammikuun alussa käytiin heittää pikku Latvian road trip, mikä oli mahtavaa!
Harvemmin on mahis tämmösiin, mutta Janilla oli duunista yksi extra päivä vapautta ja niin me sitten mentiin! Ei mua kyllä tarvinnut hirveesti houkutella, koska Riika / Latvia = mun suosikkimestoja.
Oltiin Riiassa siis vaan pari yötä.
Kovin muuttu hinnatkin edullisempaan suuntaan kun bookkas la-ma yöt versus pe-su.
Hinta eroa  meijän hyväksi 100 euroa!
No se ”voitto” menikin sitten syödessä ravintolassa, yhden kalleimmista ja yhden varmaan huonoimmista aterioista ever. Tästä matkasta ja safkoista sitten lisää omassa postauksessa.


Idästä länteen..
Seuraava matka tärähti jo helmikuun alkuun, lennettiin Espanjaan.
Tämäkin on jo omalla tavallaan ennätys, merkki historian kirjaan, viiva seinään tai jotain semmosta, sillä koskaan talvilomalla ei olla oltu missään etelässä, eikä perhelomalla eikä oo koskaan semmosia mietitty.
Janin porukat vuokrasi viime marras-joulukuussa asunnon Espanjasta ja taas uudelleen nyt helmi-maaliskuussa, kutsuivat meidät myös sinne ja niin sitä sitten pikku mutkien jälkeen mentiin.
Mä oon niin Itä-Euroopan tyttöjä, mutta täytyy sanoa että menin avoimin mielin ja tykkäsin kyllä Espanjastakin. Hintataso oli jossakin kyllä ihan Suomen tasoa, mutta lumeton maisema oli tosi jees!!
Andalusian auringon alta tulossa kanssa oma postaus, teaserinä kerron että käytiin joka päivä jossain autolla ja Mijas, Marbella, Istan, Gibraltar muun muassa tuli tutuiksi!

Mielenkiintoisia paikkoja

Mahtavia auringonlaskuja

Sulosia apinoita, kunhan ei ollut mitään ruokaa mukana!
Kaikki tiet vie Roomaan..
Onhan noita teitä tullut koluttua, mutta Roomaa ei vielä.
Joten jotta menis nyt ihan historian kirjat sekasin niin ensi viikonloppuna, maaliskuun alussa olen lähdössä Roomaan. Italy babe!!
Sekin on sikäli erikoinen matkat että Jani ei pääse mukaan, sillä on valitettavasti töitä, mutta lennän sinne Köpiksen kautta mun äidin (Musti) ja mun kummityttö Veeran kanssa.
Mennään moikka sitä mun kummityttöä sinne ja tsekkaa Roomaa ja vissiin ainakin Avezzano! Mahtavaa!
Aiemmassa postauksessa kerroinkin että en oo aikuisiällä matkustanu mun Mustin kanssa, ja nyt tuli tsänssi!
Tosin tää tuli vähän kurjemman kautta, siltä kun leikattiin kasvain päästä ja ei tiennyt mitä tuleman piti, sitä leikkausta ennen se sanoi mulle et jos kaikki menee hyvin niin mun on lähdettävä sen kanssa Italiaan (ei ihan näillä sanoilla) ja kaikki meni ja on hyvin nyt, joten niin me sit mennään!
Ja Veera, matkailualan tuleva ammattilainen, pääsee ekaa kertaa lentokoneeseen!! Jei!!

Tässä olis nyt mun pikaiset kuulumiset ja nyt täytyy lähtee varustautumaan tonne kahden kympin pakkasiin ja töihin!

Psst
Pitäkää peukkuja että Roomaan ei enää sada lunta ja pakkanenkin hellittää, meinaan siellä oli kaikki toissapäivänä ihan jumissa kun ei oo satanut kuuten vuoteen lunta!
Minttukin joutu (sai) pitää kaksi päivää vapaata, koska siellä ei kuulemma tapahdu mitään jos pakkasta!

Ja viime hetken vinkkei saa heittää!
Nauttinnolista helmikuun loppua ja vähälumisempaa maaliskuuta toivoen… ?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Stacy Siivonen 8.3.2018 at 18:17

  Toivonpa itsekin, että nämä lumet tästä jo häipyisivät, onhan niitä ollut jo taas. Itsekin olen kiertänyt Latviaa ihan niin paljon, että saa jäädä jäähtymään minun puolestani muutamaksi vuodeksi. Uusi maa tälle vuodelle oli Irlanti eikä sen jälkeen ole luvassa muuta kuin kotimaan kohteita.

  • Reply Mimmu 15.3.2018 at 17:01

   Sais lähteä jo! Just oli pari päivää plussalla ja aattelin et jes nyt lähtee, mut ei jääty taas ja on semmonen pääkallokeli että morjens..
   Mä oon käynyt Latviassa niin monta kertaa etten enää pysy laskuissa mukana, mutta silti lähtisin viivana uudelleen 😀

   Irlanti kuulostaa kivalle, en oo käynyt mutta siellä käyneet on kehuneet!!
   Seuraavaa reissua ei oo vielä tiedossa, mitään isoa tuskin tuleee eteen ennen kesälomaa..

 • Reply Karoliina Kazi 14.3.2018 at 14:34

  Minä olen vasta tullut tänne Suomen lumisiin maisemiin lomalle joten olen ihan fiiliksissä – täällä Kuopion seudulla onkin ihan kunnolla lunta, sopivasti pakkasta ja aurinkokin pilkahtaa välillä niin täällä on mukavaa. Mutta pari viikkoa sitten kun Lontoossa satoi sen verran lunta että kaupunki meni sekaisin niin en ollut ollekaan näin iloinen asiasta 🙂 Olen kyllä ihan valmis jo kunnon kevääseen kun palaan takaisin Lontooseen.

  • Reply Mimmu 15.3.2018 at 16:58

   Oon muiltakin kuullut ketkä asuu muualla, että kaipaavat Suomen talvea ja lunta!
   Mä vaan pyörittelen päätä että ei, ootte ihan hulluja 😀
   Voi olla että jos asuisi ite muualla voisi sitä vähän kaivatakkin, mutta kyllä mä pärjään paremmin ilman 😉

   Toi lumi ja jää kyllä hankaloittaa asioita heti kun ei oo niihin tottunu.
   Just ennen kun mentiin Roomaan siellä oli ollut tuo lumipyry ja kaikki oli jumissa, paikat kiinni, liikenne seis jne.
   Samaa kerto kaveri Bilbaosta et suurin osa paikoista oli kiinni ja ihmiset ei mennyt/päässyt töihin kun talvi yllätti.
   Että sinänsä tässä Suomen talvessa on hyvä puoli, se ei tuu yllätyksenä ja asiat toimii suht hyvin, paukkupakkasista huolimatta..

   Kauanko meinaat Suomessa viipyä?!

 • Reply Joanna Sormunen 15.3.2018 at 00:52

  Onnea työnhankintaa ja nauti kovasti Rooman reissusta! Varmasti siellä jo lämpenee siihen mennessä kun ehditte lähteä matkaan.

  • Reply Mimmu 15.3.2018 at 16:53

   Kiitos 🙂
   Roomassa oli kyllä ihanan lämmintä, mutta satoi sunnuntaista keskiviikko iltaan!
   Ostettiin sitten sateenvarjot ja ”kahlailtiin” ympäri Roomaa sateessa ja tehtiin visiitti Avezzanoon.
   Onneksi torstain oli ihanan aurinkoinen ja super lämmin, sillon oli lakko, joten käveltiin semmoset vähän vajaa 20 kilsaa siellä.. 😀

 • Reply Pirkko / Meriharakka 15.3.2018 at 09:14

  No nyt oli niin vauhdikas juttu, etten tiedä mihin kohtaan kommentoisi 🙂
  Jos vaikka sitten Gibraltarin apinoihin – siellä käydessämme kaapelivaunussa kerrottiin ainakin 7 kielellä, että ruuat pysyvät sitten piilossa, mutta eikö sitten heti joku törppö kaivanut ylhäällä patongin esiin ja sai apinat kimppuunsa. Kirkui sitä sitten, mutta katsoin kyllä sivusta, että jos on noin tyhmä, niin saa kyllä syyttää sitten ihan vaan itseään …

  • Reply Mimmu 15.3.2018 at 16:48

   Semmonen pikku sillisalaatti kun niin paljon kaikkea että oma pääkään pysy aina mukana 😀

   Meille painotettiin kanssa samaa, että jättäkää kaikki syötäväksi kelpaava autoon ja niin tehtiin.
   Sitten paikalle pärähtää tämä toinen autolastillinen ja näiden opas sitten kaivaa syötävää apinoille, jotka sitten hyppii porukassa olleen pikkutytön niskaan ja kiskoo toista lahkeista jne.
   Ja mitä tekee opas? hätistää nämä apinat sitten huutaen ja kepillä kauemmaksi ja rupee taas rapistelemaan pussia..
   Jep, tätä ihmisten järjenkäyttöä..

 • Reply Terhi | VAGABONDA 15.3.2018 at 22:46

  Onnea työnhakuun! Just noin pitäisikin tehdä, että keskittyy hakemaan vain sellaista työtä jota oikeasti haluaa tehdä, eikä ihan mitä vaan. Mulla on oli nyt syksyllä ajatuksena, että keskitän kaiken tarmon unelmaduunin saamiseen, mutta sitten kun ei mitään löytynytkään riittävän nopeasti, päädynkin vain ”ihan kiva” -työhön. Meneehän tämä tässäkin jonkun aikaa, mutta se unelmatyö odottaa vielä!

  • Reply Mimmu 16.3.2018 at 15:43

   Kiitos! Koitan pitää siitä kiinni.
   Teen tosiaan noita keikkahommia nyt kaupanalalla, mikä ei tosiaan oo mikään unelmaduuni mulle.
   Siellä kyllä riittää töitä, mutta jos ei oo ite työhön tyytyväinen eikä arvosta sitä / saa siitä mitään (muuta kun rahaa), niin miksi ei etsisi muuta.
   Mä uskon että löydän vielä oman ”unelmaduunini”, ja samaa uskon kyllä sunkin kohdalla!! Unelmia pitää olla ja niitä tavoitella!!✨✨

  Leave a Reply