Suomen suurin matkablogiyhteisö

RANTAPALLON HAASTATTELU

Rantapallo julkaisi tällä viikolla haastattelun, joka käsitteli minun jännittävimpiä ja erikoisimpia matkakokemuksiani. Haastattelua antaessani palasin muistoissa mm. parin vuoden takaiseen lentoseikkailuun Bahamalle, josta olen kirjoittanut blogiin toistaiseksi aika vähän. Matka Bahamalle oli niin jännittävä, etten pystynyt tuoreeltaan asiaa oikein prosessoimaan ja se on sitten jäänyt. Tuo reissu jos jokin ansaitsee kuitenkin tulla taltioiduksi kunnolla jossain vaiheessa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei puuttunut pienkoneella tehdyllä megaseikkailulla… 

Koska olen täällä parhaillani inhottavan kesäflunssan ja kuumeen kourissa, jaan tänä sunnuntaina vain tämän haastattelun ja laitan ensimmäisen blogieni uutiskirjeen matkaan (sen voi tilata tästä) – ja sitten suuntaan takaisin peiton alle.

Mukavaa sunnuntaita ja uutta viikkoa kaikille!

Rantapallon haastattelun voi lukea tästä >

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Inka sunnuntai, 3 kesäkuun, 2018 at 22:24

    Tsemppiä taudin kouriin, toivottavasti helpottaa pian! Ja vitsi tuo sunsta tehty juttu oli hyvä, aikamoisia sattumuksia sun Amerikan-seikkailuihin mahtuu!!

    • Reply ulla50 sunnuntai, 10 kesäkuun, 2018 at 20:00

      Kiitos Inka! <3 Joo aika monenlaista on kyllä ehtinyt tuolla Amerikan suunnilla sattumaan. Muistelut saa jatkua tänä sunnuntaina 🙂

    Leave a Reply