Suomen suurin matkablogiyhteisö

KUULUI PING – JA MITÄ SITTEN TAPAHTUI

Maaliskuun 19. saapuneen sähköpostin otsikossa luki sanat: PING Helsinki 2016 – Sinut on valittu mukaan! Mahtavaa postia. Minut oli kutsuttu mukaan Content Guruksi Långvikissa järjestettäville Suomen suurimmille sisältömarkkinoinnin festareille tämän maan maineikkaiden bloggaajien, tubettajien, instagrammaajien ja yritysten kanssa. Kuvittelin mielessäni valmistautuvani päivään hieman eri tavoin kuin kävi. Festarit ovat huomenna ja aloitan valmistumiseni käytännössä nyt. Mitä keväälleni on tapahtunut?

Pintapuolisesti tämän content gurun elämä on pyörinyt, kuten aiemmin suunnittelin:

 • Ennen pääsiäistä Dubaihin opintomatkalle
 • Pääsiäisenä pohjoiseen sukuloimaan
 • Kevät KILROYlla markkinointihommia tehden
 • Kesän Amerikan matkan suunnittelua (oikeastaan niitä on kaksi)
 • Kavereiden häihin valmistautumista (niitäkin on kahdet)
 • Matkailualan opiskelua ja opinnäytetyöaiheen pohdiskelua
 • Bloggaamista ja PINGiin valmistautumista

Vaan huhtikuulla oli mukaan muutakin. Pääsiäisestä käynnistyi appiukon viimeinen matka ja minä kohtasin kuoleman silmästä silmään ensimmäistä kertaa. Sain pitää kädestä, saattohoitaa. Päästää menemään parempaan paikkaan. 16 vuotta elämässäni ollut ihminen oli poissa ja viime viikonlopun hautajaiset sinetöivät asian lopullisuuden kouriintuntuvasti.

Ei ole enää vaaria Raahessa. Tuttu talo on menettänyt sielunsa ja aikoinaan minunkin lapsuudenkodista siirretyt muistot ullakolla ovat kohta jälleen vailla kotia. Rakkaani on menettänyt molemmat vanhempansa.

ELÄMÄ JATKUU. Näin sanottiin ääneen monta kertaa ja näin todella oli. Elämä jatkui kaikkialla ja kaikin tavoin – kalenterissa, tapahtumissa, töissä, harrastuksissa, opinnoissa, vaikka usein olisimme vain halunneet kyyhöttää mökillä merenrannassa sulattelemassa kaikkea kokemaamme. Tai ei oikeastaan mökillä erityisesti, vaan jossakin irrallaan kaikesta. Välillä ajan kulumisen kiihkeä tahti tuntui siltä, että pallo pyörii silmissä.

Mutta, kuten vaikeuksien kohdatessa olemme tottuneet tekemään, varaamme matkan. Olemme ottaneet tavaksi kohdata sekä ilon että murheen tekemällä sitä mikä on parasta – ja sehän on tietysti matkustaminen. Kesän Amerikan reissun jälkeen lähdemme ystävien häihin Kreikan Thessalonikiin elokuussa. Ensi viikolla häitä tanssitaan Ylistarossa.

ping_helsinkiHUOMENNA minä suuntaan Långvikiin oppimaan lisää sisällöntuottamisesta, sisältöjen tulevaisuudesta ja sisältömarkkinoinnista. Ja mikä on päällimmäinen fiilis nyt 10-tuntisen, festarihenkisen, työpäivän jälkeen väsyneenä? Fiilis on se, että Långvik täältä tullaan! Korvani ovat höröllä ja kynä teroitettuna. Aion olla kuulolla, sillä sinulla on varmasti minulle sanottavaa.

Kaiken häslingin keskellä olen nimittäin keksinyt, mitä teen elämässäni seuraavaksi.

Minä kirjoitan opinnäytetyön siivittämänä kirjan. Kirjoitan kirjan siitä aiheesta mille sydämeni niin kovasti sykkii. Ja sitä varten matkustan myös syyskuussa jälleen New Yorkiin. Elämä on liian lyhyt jahkaamiseen.

 

Jos haluat seurata tämän tarinan jatkoa, päivityksiä löytyy some-kanavista seuraavasti: Facebook – Instagram – Twitter – Snapchat: ulletin

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta torstai, 12 toukokuun, 2016 at 23:23

  Kirjan?! No wau!!! Huomiseen! 🙂

  • Reply ulla50 sunnuntai, 15 toukokuun, 2016 at 21:59

   Kiitos, wau munki mielestä! =) Lisää infoa myöhemmin, kun ehdin edistää asioita =)

 • Reply Sanna | Siveltimellä perjantai, 13 toukokuun, 2016 at 07:07

  Parhautta! Kirjaa odotellessa – ja pian Pingissä nähdään! <3

  • Reply ulla50 sunnuntai, 15 toukokuun, 2016 at 21:59

   Kiitos huipusta seurasta jälleen! Oli kyllä HUIKEE Ping!

 • Reply Heidi / Auringon alla perjantai, 13 toukokuun, 2016 at 08:28

  Oi vau, kirja! Täällä on ainakin yksi varma lukija 😉 Mielenkiinnolla odotan lisää.

  • Reply ulla50 sunnuntai, 15 toukokuun, 2016 at 22:00

   Jee tällainen kommentti lämmittää mun mieltä niin paljo! Sormet syyhyää jo et pääsisin aloittamaan 🙂 Varmasti saatte kuulla täällä lisää projektin vaiheista! <3

 • Reply Peikek | Ympäri maailmaa perjantai, 13 toukokuun, 2016 at 08:38

  Huikeeta Ulla! Iloista Pingiä 🙂

  • Reply ulla50 sunnuntai, 15 toukokuun, 2016 at 22:00

   Kiitos Peike! =)))) Oli tosi iloinen Ping hih!

 • Reply miraorvokki perjantai, 13 toukokuun, 2016 at 10:21

  Wauuu!! Hyvältä kuulostaa tuo kirja! Juuri itse saatiin oppari kansiin ja voi että sitä tunnetta! Vaikka elämä välillä heittele ja suru käy kylässä niin siitä huolimatta elämä on kaunis juuri tällaisenaan. Mahtavaa PINGiä! 🙂

  • Reply ulla50 sunnuntai, 15 toukokuun, 2016 at 22:03

   Onneksi olkoon huikeesta saavutuksesta opparin kans! Varmasti mahtava fiilis! Varmasti tajuton työ takana ennen tuota hetkeä.

   Oon ihan samaa mieltä tuosta, mitä sanoit elämästä. Jokainen hyvä tai huono päivä kehittää ja hyviä aikoja aina arvostaa myrskyjen jälkeen entistä enemmän. PING oli ihan mahtava piristysruiske kevääseen =)

   Kiitti tästä Miraorvokki <3

 • Reply Outi perjantai, 13 toukokuun, 2016 at 14:33

  Go girl!! Asenne kohdallaan ja meno vauhdikasta!

  • Reply ulla50 sunnuntai, 15 toukokuun, 2016 at 22:04

   Jeii kiitos muru! Menoa ja meininkiä pitää olla, eikö!

  Leave a Reply