Suomen suurin matkablogiyhteisö

HER NAME WAS NEW YORK

aIMG_8153aIMG_8146 IMG_8145aIMG_8147 aIMG_8149aIMG_8148  aIMG_8150 aIMG_8152

Vitsi, mikä viikonloppu ja viikko takana! Sain yhden ystävän maailmalta takaisin ja lähetin toisen matkaan. Cali-sisko muutti Suomeen Los Angelesista ja New York -sisko muuttaa Isoon Omenaan huomenna. En ole unohtanut blogia, mutta joskus elämä ei jätä paljoa aikaa datailulle.

Tänä keväänä annan kaikkeni sisällöntuotannolle työharjoittelupaikassa ja koulussa, joten blogi-parka kulkee vähän nilkuttaen. Mutta olen aika innostunut snapchatistä ja myös insta päivittyy, joten elossa ollaan! Näistä kanavista minut löytää nimellä @ulletin .

Käytiin tänään brunssilla Lilla Robers -hotellin Krog Robassa. Vitsi miten upea paikka, suosittelen! Nyt näiden pikaterkkuja myötä mukavaa uutta viikkoa! Täällä vielä ystävän pakkailut jatkuu. Tuntuu aivan, että olisi itsekin lähdössä, kun seuraa toisen valmistautumista suureen elämänmuutokseen. Kuinka huikeaa muuttaa toiselle puolelle maapalloa ja lähteä lentokentälle taskussaan vain menolippu!

Unelmat on tehty toteutettaviksi.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Outi Virenius tiistai, maaliskuu 8, 2016 at 08:19

    Nam nam ja pus pus?

    • Reply ulla50 torstai, maaliskuu 17, 2016 at 11:50

      Nimenomaan! =)) Pus itselles tytteli!

    Leave a Reply