Suomen suurin matkablogiyhteisö

M A L I B U

Ensimmäiset seitsemän päivää LAssa ovat nyt takanapäin ja aika on lentänyt siivillä. Tänään siirryin Hollywoodin tähtipölyyn asumaan ja ihmeissäni nyt naputtelen tätä postausta elokuvista tutussa kaksikerroksisessa motellissa sunset boulevardilla. Meinasin sanoa, että kaikki kaupunginosat ovat täällä toinen toistaan legendaarisempia, mutta todellisuudessa se olisi väärin sanottu. Opin Sannan paikalliselta ystävältä, että Los Angeles on yleisesti käytetty nimitys suuresta alueesta, jossa on lukuisia itsenäisiä kaupunkeja kaupungintaloineen kaikkineen. Niinpä esimerkiksi Hollywood ja Malibukin ovat omia kaupunkejaan, eikä Los Angelesin kaupunginosia.

aIMG_1603 aIMG_1675aIMG_1669

Tiistaina hengasimme Malibun kaupungissa Sannan synttäreiden kunniaksi. Olen lukuisia kertoja lukenut Sannan Siveltimellä-blogista siitä, miten he ovat käyneet syömässä laiturin päässä olevassa Malibu Farmissa ja nyt olin siellä itsekin mukana. Olenkin nauranut, että vähän väliä minusta tuntuu kuin olisin seikkailemassa Sannan blogissa, koska maisemat ovat sieltä niin tuttuja. Tällä kertaa ei vain tarvitse istua toimistossa virtuaalisesti haaveilemassa Malibun auringosta, joka muuten paistaakin kuumasti vielä vaikka on lokakuu! Tänään auton mittari näytti 82 fahrenheitia, joka vastaa 27,8 celsiusta.

aIMG_1690 aIMG_1696 aIMG_1700 aIMG_1713 aIMG_1702aIMG_1716 aIMG_1751aIMG_1579

Näiden kuvien myötä hyvää yötä ja huomenta! Hollywoodissa sammuu nyt yhden ikkunan valot.

Ps. Blogi päivittyy epäsäännöllisen säännöllisesti sen mukaan miten aikaa ja wifiä on tarjolla, mutta instagramiin tulee laiteltua kuvia suht säännöllisesti, joten sieltä voi seurailla lisää nimimerkillä: @ulletin

Pps. Blogin Facebook-sivuille tulee myös eri matskua, kuten videoita. Sinne pääsee tästä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Milla - Pingviinimatkat torstai, lokakuu 22, 2015 at 12:08

  Ihanan näköistä tosiaan ja mahatava kuulla miltä ne paikat sinun silmin näyttävät 🙂 Onnellisena kyhertelevä kolmikko kyllä ootte!

  • Reply ulla50 torstai, lokakuu 22, 2015 at 19:24

   Haha tuo on kyllä hyvin totta: kolme onnesta intopiukeeta tyyppiä täällä kyllä hilluu. Kiitos Milla ja paljo terkkuja! <3

 • Reply marikaw torstai, lokakuu 22, 2015 at 17:53

  Jee mahtavaa että LA elo sujuu hyvin! <3

  • Reply ulla50 torstai, lokakuu 22, 2015 at 19:24

   Kiitos <3 Kyllä sujuu, mitä nyt vähän jo väsyttää kun ei malttaisi nukkua juurikaan xD

 • Reply Inka perjantai, lokakuu 23, 2015 at 17:29

  Aaaa I lllove this!! Ihanaa tunnelmaa teillä siellä reissun päällä! <3

  • Reply ulla50 maanantai, lokakuu 26, 2015 at 05:35

   Sun kommentit on parhaita, Inka! =) Tulee niin hyvälle tuulelle! =)))

  Leave a Reply