Suomen suurin matkablogiyhteisö

Auringonlasku ja toimistohommia Venice beachillä

Kolme päivää sata lasissa painettuamme päätimme tänään viettää rauhallista ”toimistopäivää” ja hoidella vähän velvollisuuksia. Toimistomme sijaitsi kolmessa eri lokaatiossa, jotka olivat seuraavat:

office_in_la

 1. Hotellihuoneen ja käytävän välinen kynnys ja sen ympäristö
 2. Firehouse-niminen diner-ruokapaikka
 3. Venice beach, CA

Herättyämme kävelimme aamupalalle läheiseen dineriin ja tilasimme ruokaisat amerikkalaiset aamiaiset. Minulle pannukakkuja, munakokkelia ja makkaraa, Sannalle juustoleipiä ja hash browns -perunoita. Ruuan jälkeen hoitelimme asioita siihen saakka kunnes tietokoneestani alkoi loppua akku. Ravintolassa ei saanut käyttää pistorasiaa, ettei kukaan asiakkaista vaan kompastuisi johtoon ja ravintola joutuisi siitä vastuuseen. Ei siis akkujen latauksia tässä internet-ravintolassa, joten palasimme hotellin officelle. Huoneessamme ei tahdo netti toimia muuta kuin oviaukon kohdalla, joten datailut pitää hoitaa ovi auki käytävän ja huoneen kynnyksen ääressä istuskellen.

Ja koska LA, päivän viimeinen toimistomme oli Tyynenmeren ranta Venice biitsillä. Kiireiset bloggaajat eivät olleet ennen tätä päivää ehtineet edes järkkärikameroitaan ulkoiluttaa, joten vahinko piti ottaa takaisin ja hoidella blogihommiakin!

11IMG_1369 aIMG_1378 aIMG_1364aIMG_1379 aIMG_9986aIMG_1387

Ennen rannalle menoa kävimme hakemassa päivän toista ateriaamme varten eväät Whole Foods -ruokakaupasta. Grillattua maissia, salaattia, hedelmiä, marjoja, smoothieta ja pieniä leivoksia sen kunniaksi, että Sannalla oli jo Suomen ajassa syntymäpäivä. Lisäksi napostelimme edellisen päivän autoreissulta jääneitä sipsejä ja poppareita auringonlaskua katsellen.

aIMG_1399 aIMG_1407 aIMG_1419 aIMG_1427 aIMG_1448

Ollaan tykätty paljon Venice beachistä asuinpaikkana. Auringonlaskut ovat valtavan kauniita ja täällä on jotenkin mukavan boheemi ja hyvä tunnelma. Viimeisiä auringonlaskukuvia puhelimella ottaessamme rannalla, huomasimme, että puhelin meni kiinni hotellin wifiin. Naureskelimme, että tästä tuleekin sitten varmaan oikeasti toimistomme, kun netti toimii paremmin täällä kuin huoneessa.

Nyt on nukuttu yö ja on LA:n ajassakin Sannan syntymäpäivä. Suuntaamme kaveriporukalla aamiaiselle läheiseen aamupalapaikkaan ja sen jälkeen tarkoitus on lähteä Malibun suuntaan ja bongailla matkalla pumpkin patch -paikkoja. Pumpkin patch tarkoittaa kurpitsapeltoja tai paikkoja, joissa on runsaasti kurpistoja koristeltavaksi halloweenia varten. Kuulostaa ihanalle!

Tämä postaus on omistettu superihanalle kämppikselleni Sannalle! *HAPPY BDAY SWEETIE!* This is your day! <3 Kiitos, kun lähdit reissukaveriksi, näin on kaikki ollut niin paljon kivempaa!

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Sanna | Siveltimellä tiistai, 20 lokakuun, 2015 at 19:10

  Kiitos ihana Ulla! Huippu-kämppikseni ja Cali-sisko <3 Tänään nautitaan taas lisää tästä ihanuudesta, yay!!! :)))

  • Reply ulla50 keskiviikko, 21 lokakuun, 2015 at 07:05

   <3 =) Näin tehdään!

 • Reply Hanna K tiistai, 20 lokakuun, 2015 at 20:53

  Voi että, nämä kuvat!!! Oon Ulla niin onnellinen, että saat fiilistellä elämää siellä Venice beachilla ♡ Kiva seurata kuulumisia tätä kautta! Have a great trip gals! ♡

  • Reply ulla50 keskiviikko, 21 lokakuun, 2015 at 07:06

   Ihana Hanna, kiitos <3 On kyllä ollut niin mahtavaa. LAssa tulee kyllä juostua vähän hengästymiseen saakka, kun on niin paljon nähtävää. Ilmeisesti mikään aika ei riitä tälle kaupungille 🙂 Onneksi on vielä lauantaihin saakka aikaa. Miss u!

 • Reply Mirkka keskiviikko, 21 lokakuun, 2015 at 10:46

  Ihana lukea näitä postauksia murunen. <3 Näistä saa energiaa tänne pimeyden keskelle, mä sanon että sun päätös lähtä reissuun tähän aikaan vuodesta on todellinen järkipäätös 😀 Huippua että teillä menee Sannan kans hyvin, mä olin kyllä varma jo ennen reissua että kaveri tuo turvaa ja saa jakaa kaikki ilot joita sielä löytyy melko paljo 🙂

  • Reply Ulla torstai, 22 lokakuun, 2015 at 10:12

   Voi ihana kuulla susta murunen! <3 Mää oon ihan samaa mieltä, että tää oli niin järkipäätös, eihän tällainen määrä onnea voi olla epäjärkevää 😀

   Mää oon tänä yönä ekaa kertaa yksin tällaisessa Hollywood-motellissa. Onkin ihan outoa, kun ei oo kaveri tossa vieressä nukkumassa ja datailemassa.

   Sanoin Sannalle, että sun ja Mikon pitää niin päästä LA:han pian. Te kans niin tykkäisitte olla täällä! Toivottavasti ollaan pian täällä yhdessä =)

 • Reply Jenni / Globe Called Home torstai, 22 lokakuun, 2015 at 17:09

  Ihanan näköistä! Venice Beach on oikeastaan ainoa ranta LA:sta, josta mulla on kokemusta, ja ihastuin siihen täysin… Tekisi mieli palata ASAP tutkimaan niitä muitakin rantoja!

  • Reply ulla50 torstai, 29 lokakuun, 2015 at 06:36

   Oi toivottavasti pääset pian, LA on ihana! Kiitos kommentista, Jenni! =)

  Leave a Reply