Suomen suurin matkablogiyhteisö

Terkut Torremolinoksesta!

torremolinos1

Eipä voi kätevämmin tempaista itseään syksyyn valmistautuvasta Helsingistä helteiseen kesään kuin tänään Norwegianin suoralla lennolla pohjolasta Torremolinoksen palmujen alle. Aamu alkoi liian aikaisin jo neljän aikaan, mutta olipahan suunta lentokentälle, eikä esimerkiksi töihin. Jo aamiaisaikaan olimme perillä Malagassa 4,5 tunnin lennon päätteeksi ja kymppiminsan taksimatkan päästä ihmettelimmekin hotellin aulassa, että mitähän tässä unenpöppöröiset matkailijat voisivat tehdä ennen hotellihuoneen saamista.

No mitäpä muutakaan kuin poolille!

torremolinos2 tmtorremolinos5

Tuima on ilme, kun aurinko porottaa niin kovasti silmille, ettei pysty samaan aikaan hymyä heläyttämään

torremolinos3

Parin tunnin altaalla loikoilun jälkeen menimme kysymään huonetta ja parhaalla tuurillamme saimme ylimmän, yhdeksännen kerroksen huoneen parvekkeella, josta kelpaa katsella merelle. Huonetta odotellessamme saimme myös ihmetellä kun arviolta 30-40 poliisimoottoripyörää saapui hotellimme parkkihalliin. Hieman jo mietin, että onko tämä rakennus kaapattu tai jotain, mutta sen verran rauhallisia poliisisetiä käveli hallista ulos kypärät kädessään, että jostain muusta oli kuitenkin kysymys. Pyörät jäivät parkkihalliin ja ehkä poliisit biitsille, sillä sitä täällä riittää. Costa de sol – aurinkorannikko – oli ensimmäinen espanjan harjoitus, jonka tämä kielinero sai ratkaistua. Täällä sitä ollaan!

aIMG_0767

Seuralaiseni koisaa tuossa vieressä siestaunia, sillä aikainen herätys, kova työtahti ja kuumuus ovat vaatineet veronsa. Eiköhän nämä puitteet hoida kaiken väsymyksen pois, kunhan vain vaimo malttaisi olla laatimatta tiukkaa lomaohjelmaa…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply