Suomen suurin matkablogiyhteisö

Suurlähetystön kesäjuhlat ja ensimmäinen lomapäivä

85 opintopistettä on kasassa ja työntäyteinen kevät takana – on tullut aika hieman rillutella! Sain soviteltua miniloman juhannuksen yhteyteen ja olen viettänyt tänään ensimmäisen vapaapäiväni töistä täydellisen lomapäivän reseptin mukaisesti. Aamu alkoi jalkahoidolla Kampissa, josta siirryinkin suoraan kampaajan penkkiin. Iltapäivällä pyöräilin nopeasti kotiin vaihtamaan vaatteet ja sitten vain Amerikkaan burgerille!

Usan suurlähetystön kesäjuhlat ovat useana vuonna toimineet starttina kesämatkalleni ja näin oli myös tällä kertaa, sillä huomenna aamulla lentokoneen nokka osoittaa kohti Milanoa ja Gardajärven juhannusta. Ensimmäisenä kesäjuhliin saapuessani törmäsin vanhaan tuttuuni Laura Schwartziin, joka oli vielä tämän viikon käymässä Suomessa. Tapasin myös ystäväni Tytin (oik.) pitkästä aikaa ja otimme kaverikuvan Monument Valleyssa lähetystön iki-ihanan Jeanien kanssa (vas.). Juhlien teemana oli villi länsi ja vieraat varustettiinkin heti alkuun sopivilla asusteilla, eli jenkkihuiveilla. Juhlat olivat jälleen kerran järjestetty ensiluokkaisesti ja tämä jenkkityttö leijaili kotiin kesä ja seriffin tähti rinnassa pompotellen.

11036569_10153913815453265_5827407749142843082_n

Jostain syystä 4th of July -juhlissa on aina hyvä sää. Toivottavasti sama meno jatkuu juhannuksen yli Suomessa ja Italissa sekä tietysti Kirsin luona Amerikassa myös.

Ihanaa ja rentouttavaa juhannusta kaikille! Kiitos, että olette messissä meidän jutuissa. <3

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Sanna I Siveltimellä perjantai, kesäkuu 19, 2015 at 00:40

    Tosi rennoille vaikuttivat noi partyt ”Amerikoissa”! 🙂 Aurinkoista lomaa ja Juhannusta sinne Gardalle – oon muuten ihan pikkusen kade tällä hetkellä… Terkkuja sateisesta Helsingistä… 🙂

    • Reply ulla50 maanantai, kesäkuu 22, 2015 at 23:35

      Kiitos muru! <3 Toivottavasti teillä oli hyvät purjehdussäät kuitenkin sitten lopulta 🙂 Cu soon!

    Leave a Reply