Suomen suurin matkablogiyhteisö

Uusia alkuja

” If you can dream it you can do it.”
-Walt Disney

U.S Embassy Finland jakoi tänään Facebookissa videon, jossa suurlähettiläs Bruce Oreck vieraili Helsinki Surf Shopissa ja kertoi mietteitään yrittäjyydstä. Video alkoi huomautuksella, että kyllä, kyllä Helsingin surffikaupassa. Kolean kesän alun huomioon ottaen, huomio on ymmärrettävä – surffausta näillä levysasteilla?!

1110930895_10153368234822154_7178310190179540948_nKuva: Deep Red Blues / Kea

Ystäväni Sanna palasi eilen maailmanympärimatkaltaan ja toi tullessaan auringonpaistetta tänään Töölönlahdella Hakuna Matata SUP Rentalin järjestämiin SUPbailuihin. Tilaisuuden myötä pääsin minäkin jälleen kiipeämään laudan päälle ensi kertaa tälle kesälle. Voi onnea! Laudalle valuva vesi tosin kohmetti varpaat, mutta tapahtuman tunnelma, seura ja ilta-auringon säteet lämmittivät sisältä käsin. Yöuneni olivat jääneet vähäisiksi, mutta onneksi tulin lähteneeksi. Helsingin kesä on kyllä täynnä inspiroivia ihmisiä ja tapahtumia.

Töölönlahdelle oli kokoontunut nuoria yrittäjiä, jotka olivat yhdistäneet voimansa tapahtumaa varten. COFFEEXART Pop-Up kahvibaari tarjoili erilaisia kahvi-cocktaileja artistien soitellessa biitsille sopivia rytmejä taivaan alla.

 

Tuk Tuk Travellerit Juho ja Pyry kertoivat illan aikana oman tarinansa. Miekkoset ovat sirkustaiteilijoita, jotka halusivat perustaa katukeittiön Suomeen. Niinpä miehet lähtivät Thaimaahan ostamaan tuk tukia ja vastoinkäymisten saattelema kotimatka Suomeen ajopelin kanssa kesti suunnitellun kolmen kuukauden sijaan lopulta yhdeksän pitkää kuukautta. Mutta tuk tuk löytyi ja komeili nyt Töölönlahdella, unelma toteutui. Mikä tahansa on mahdollista tahtovalle mielelle. 

Omat yöuneni jäivät lyhyiksi, sillä suunnittelimme yöhön venyneessä palaverissa tulevaa työharjoitteluani eilen. Aloitan loppukesästä pienlentokoneyhtiössä, joka tähtää Floridan markkinoille. Syksy on suuri hyppy tuntemattomaan ja odotan jo malttamattomana, että pääsen projektin kimppuun. Mutta sitä ennen on ihana kesä täynnä suppailua ja rentoutumista.

Huomenna muuten tapaan jälleen takuulla inspiroivan henkilön. Valkoisessa talossa palvellut White House Director of Events, tv-kasvo ja kirjailija Laura Schwartz on Helsingissä. Tästä ehkä lisää myöhemmin.

” Many of the things that seem impossible now are the realities of tomorrow.”
-Walt Disney

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Jenna tiistai, kesäkuu 9, 2015 at 22:03

  Voi vitsi, te ehditte suppaamaan. Itse suuntasin kesken Juhon ja Pyryn tarinoinnin kohti juoksukoulua. Mutta onneksi on kesää jäljellä ja suppailemaan ehti vaikka kuinka monesti. Oli kyllä kiva tapahtuma tuo 🙂

  • Reply ulla50 torstai, kesäkuu 11, 2015 at 17:06

   Moikka! Meillä oli niin kova polte päästä vesille, että heti poikien puheenvuoron jälkeen hypättiin laudoille, vaikka vesi tuntui varpaissa kyllä melko kylmälle. Mutta ai että oli huikeeta taas päästä viilettämään vetten päälle =) Toivottavasti pääset suppailemaan vielä monta kertaa tänä kesänä! Kivaa kesää ja törmäilemisiin!

 • Reply Sanna I Siveltimellä keskiviikko, kesäkuu 10, 2015 at 07:27

  Kiitos ihanasta sup-seurasta ja lämpimästä tervetulosta tänne Suomeen! <3 Tästä alkaa sup-kesä 2015, yay! Ja tuo on niin totta, "Mikä tahansa on mahdollista tahtovalle mielelle." Odotan niin innolla sinun syksyn haasteita! You go Girl!

  • Reply ulla50 torstai, kesäkuu 11, 2015 at 17:08

   Voi pojat miten mukavissa merkeissä sun Suomeen saapuminen onkaan alkanut. Ihanaa jatketaan samalla meiningillä koko kesä!! =)) Ihana, että olet taas täällä! <3 Ja kiitos, määki odotan uusia haasteita innolla hihii :))

 • Reply Mirkka keskiviikko, kesäkuu 10, 2015 at 13:19

  Hyrrrrr, täältä Oulun vinkkelistä tuntuu niin kaukaiselta kesä-suppailut mutta ihanan näköinen tapahtuma. Go Helsinki! 🙂 Ja Go Ulle! <3

  • Reply ulla50 torstai, kesäkuu 11, 2015 at 17:09

   Tuu pois sieltä Oulusta ja niinhän sää tuutki! <3 =)) Pitäiskö meidän mennä suppaileen viikonloppuna? En malta odottaa huomista!

 • Reply Sofia / Liikkeellä torstai, kesäkuu 11, 2015 at 12:11

  Ihanan kesäisen oloinen tapahtuma ja itsekin kokeilisin mieluusti suppailua! Työharjoittelu kuulostaa varsin mielenkiintoiselta, hurjasti tsemppiä!

  • Reply ulla50 torstai, kesäkuu 11, 2015 at 17:10

   Moi Sofia! Kannattaa ehdottomasti kokeilla suppailua, se vie ihan mennessään. Kiitos tsempistä, uskon itsekin, että syksystä tulee jännää aikaa 🙂

  Leave a Reply