Suomen suurin matkablogiyhteisö

Jenkkitytölle jenkkisänky

Kevään tulon tietää siitä, että sisustuskärpänen iskee yhtäkkiä ja yllättäen. Olenkin huomannut selaavani huonekalukauppojen nettikatalogeja vähän väliä, kun normaalisti nettishoppailu ei ole oikein ollenkaan juttuni (lukuun ottamatta lentolippuja ja hotelleja). Siitä päästäänkin siihen, että matkasäästäminen on pitkään vienyt voiton useilta muilta isommilta mieliteoilta, kuten vaikkapa uudelta sängyltä. Mutta nyt reilut 12 vuotta palvelleen sängyn oli aika siirtyä sivuun. Meidän oli saatava kotiin jenkkisänky, jonne pitää melkein kiivetä! Sen verran vaikutteita reissuilta on tainnut tarttua mukaan.

jenkkisanky2

Kävimme ostamassa Bellus-sängyn Vantaan Maskusta. Asiantunteva ja huippuhyvä myyjä auttoi meitä valitsemaan sopivan pehmeyden (tai meidän tapauksessa extra hardin pehmeän sijaan) ja värin, joka on joku beigen tapainen.

Old Florida style on puhutellut minua viime ajat sisutamisessa ja meillä olikin aikomuksena etsiä teemaan sopiva rottinkipääty. Sellaista ei ole kuitenkaan löytynyt. Nyt luulen, että pärjäämme toistaiseksi ilmankin, sillä täytyyhän matkarahastoa päästä taas pian kartuttamaan…

jenkkisanky

Sänky on niin korkea, että yöpöydät menivät myös vaihtoon. Niiden virkaa toimittamaan päätyivät meidän baarijakkarakorkuiset keittiötuolit. Jospa löytyisi jotkut päräyttävät yöpöytälamput, niin sillä pärjättäisiin hyvin. Nyt vain jännittää, että miten uudessa sängyssä nukuttaa!

Toivotaan, että tämä hankinta tulee helpottamaan reissuikävää arjessa ainakin hetkisen.

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply lena maanantai, helmikuu 23, 2015 at 22:21

  Ihana jenkkisänky teillä 🙂 Ehdottomasti munkin listalla kunhan kämpän saan, korkeammalla vaan nukuttaa paremmin!

  • Reply ulla50 tiistai, helmikuu 24, 2015 at 21:56

   Mua hihitytti tuo ”korkeammalla vaan nukuttaa paremmin” illalla kun kiipesin sänkyyn eka kertaa. Nukuin yön oikeen makoisasti, joten sun väitteessä saatta olla vinha perä! Kiitos kommentista, Lena! =)

 • Reply Kthetraveller tiistai, helmikuu 24, 2015 at 13:32

  Meille jenkkisänky on nounou koska meillä ei voi olla mitään yhteistä patjaa taikka petaria miehen kanssa suuren kokoeron/painoeron takia (43 kiloinen höyhen nostaa tassua täällä). Mutta nuo teidän petivaatteet saa tämän naisen huokailemaan ihastuksesta. Onnistunut väritys, sanoisinko. Onnittelut uudesta sängystä!

  • Reply ulla50 tiistai, helmikuu 24, 2015 at 21:59

   Voi kiitos! Nuo lakanat sai mutkin huokailemaan ihastuksesta, kun sain ne viime vuonna tuliaisiksi San Franciscosta =)

 • Reply Inka tiistai, helmikuu 24, 2015 at 16:56

  Ihanaa, näyttää niin muhkulta! Meillä on viis vuotta vanha sänky, eli ehkä sitte viiden vuoden päästä vois uusia koko pedin ja hankkia just tuommosen sängyn, mihin meikäläinen ei yltäis etes kiipiään.

  Ja vitsi tuo Petri Kuljun maalaus on hieno!

  • Reply ulla50 tiistai, helmikuu 24, 2015 at 22:01

   Joo teidän pitää vielä odottaa, 12 vuotta on hyvä väli vaihtaa sänkyjä xD Ja oon niin samaa mieltä tuosta Petrin taulusta, se on aina vaan niiin hieno. =) Hyvä hankinta aikoinaan. Kiitos näistä sanoista ja hei mulla on mielessä sun antama toive postailuihin liittyen… Ihan pian täältä pesee taas matkakertomusta, I promise!

 • Reply Heidi / Auringon alla torstai, helmikuu 26, 2015 at 18:49

  Toivottavasti on nukuttanut hyvin jenkkiunelmassa 🙂 Itse tykkään edelleen, vaikka tässä sänkyhankinnassa mentiin vuosi sitten melkein ääripäästä toiseen: matalasta, kovahkosta ja hieman askeettisesta korkeaan, pehmeään ja muhkeaan!

  • Reply ulla50 sunnuntai, maaliskuu 1, 2015 at 21:50

   Moikka! Voi kuule on nukuttanut ihanasti, voi pojat ei olisi enää vanhaan paluuta! =) Mää tykkään puolestani siitä että sänky on kova, hih. Otettiinkin extra hard -patjat ja ne on ihan just sitä mitä toivottiin. Ah <3 Kunpa vois vaan koko ajan kölliä sängyssä hihii =)

 • Reply Hanna K torstai, maaliskuu 5, 2015 at 13:05

  Kyllä tuossa sängyssä kelpaa nukkua! Jenkkisängyt on jotain maailman parasta. Voi kun löytäisitte vielä sen rottinkisen sängynpäädyn <3 Old Florida style on kyllä niin sun juttu ;–)

  • Reply ulla50 torstai, maaliskuu 5, 2015 at 23:14

   Kiitos muru! =) Tää sänky on kyllä parhautta. Ja ihana, että oon saanut vakuutettua sut lopulta hyväksymään rottinkisen sängynpäädyn ;D

   Kohti old Florida styleä, siinä on suunta!

 • Reply Anna lauantai, elokuu 19, 2017 at 17:41

  Hei, googlailin tietoja tuosta Bellusin sängystä ja nyt uteliaana olisi kiva tietää, ovatko edelleen hyvät? 🙂

 • Leave a Reply